reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A ja juz przestałam właściwie używać wkładek. Jedynie jak karmię, to z drugiej piersi leci. Cieszę się, bo też mi ich schodziło strasznie dużo 
mysza a może o 4 daj mu smoka do buzi? mój tak sie czasami przebudza w nocy i jak widze że minęło mało czasu od ostatniego karmienia to daję mu smoka i wtedy zasypia zaraz.Jak ja Wam zazdroszcze przespanych nocy, mojemu znow cos zmienilo i nie za bardzo chce jesc wieczorem, a potem budzi sie o 23 na jedzenie, no i pozniej to juz sie rozkreca 2, 4, 6 bleeee. Kiedy ja sobie pospieZastanawiam sie czy nie wprowadzic malemu butli na noc. Ajentka Ty chyba tak robisz? Jakie mleczko podajesz?

JA tak przy każdym dziecku miałamPiersi nie za duże a produkcje mają dużą
Pije 5 litrów wody dziennie i jem normalnie i mało ( i WSZYSTKO! nawet czekoladę, pomidory i truskawki - czego w szpitalu zabronili ).

dziewczyny zjadłam dziś czereśnie... one chyba nie uczulają, co? a jak to jest z brzoskwiniami? (bo czeka na mnie wielkaaaaaaaaa puszka brzoskwiń hihi

polka to ty istna mleczarnimoże zamówię trochę mleczka
![]()
candy Ty się nie śmiej...wczoraj czytałam artykuł na wp albo onecie... że dziewczyna z Wielkiej Brytani wystawiała na aukcje swoje mleko bo też miała nadprodukcje hihi

5litrów?.... ja jak wypijam 3dziennie to jest dobrze... chyba musze zwiększyć dawkę hehehe.....
JA bez wody żyć bym nie mogła
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A ja w ogóle wody nie piję, bo nie lubię
. Piję tak jak zwykle - kawę, herbatę, czasem jakiś napój na spacerze...

A ja w ogóle wody nie piję, bo nie lubię. Piję tak jak zwykle - kawę, herbatę, czasem jakiś napój na spacerze...
kawe zwykłą czy zbożową??...

Oj co do mleczarni to ja tez jestem bardzo wydojna
Jak karmie z lewej piersi to z prawej samo cieknie i na odwrot.Raz z ciekawosci przy;lozylam butelke i 50 nalecialo,tyle mleka sie marnuje.
Ja bardzo malo pije gora litr na dzien.Jakbym wiecej pila to bym chyba sie w tym mleku kąpać mogła.A jak wypije malutka kawke z mlekiem to juz w ogole maskra.Albo z 3 lyki piwa.To tak wzmaga laktacje,ze glowa mala.
Polka ja tez bym zbankrutowała na wkladki ale kupilam wielorazowe wkladki aventu
za 24 zl.I sluża.Polecam sa super
I tez jem wszystko.
McGosia ja juz dawno jadlam brzoskiwnie i nic mojemu nie bylo.
Ja bardzo malo pije gora litr na dzien.Jakbym wiecej pila to bym chyba sie w tym mleku kąpać mogła.A jak wypije malutka kawke z mlekiem to juz w ogole maskra.Albo z 3 lyki piwa.To tak wzmaga laktacje,ze glowa mala.
Polka ja tez bym zbankrutowała na wkladki ale kupilam wielorazowe wkladki aventu
za 24 zl.I sluża.Polecam sa super
McGosia ja juz dawno jadlam brzoskiwnie i nic mojemu nie bylo.
ionka
Fanka BB :)
witam sie i ja :-) u nas noc jak zawsze: jedna pobudka przed 2gą i potem przed 5tą. teraz niunia śpi, to mama mogła sie ogarnąć i śniadanie zjeść :-)
asia tak z ciekawości- jaką kaszkę dałaś??
wczoraj ugotowałam jednego średniego ziemniaczka i 2 małe marchewki i tyle mi żarcia wyszło, że musiałam częśc wyrzucić, bo az tylu pojemników nie mam ;-) poza tym mój zamrażalnik jest maciupeńki... także od dziś w zestawie ziemniak z marchewką ;-)
Olcia cos się kręci, pewnie zaraz wstanie
aaa wiecie co, wczoraj gadałam z położną i jakoś tak na temat kupek zeszło. powiedziała mi, że jak dziecko ma zatwardzenie, to dać mu popić wody z łyżką brązowego cukru
albo wody z wyciśniętym sokiem z cytryny
po pierwsze cukru dawać nie zamierzam (i tak owoce słodkie) no a cytrusy są od 12 miesiąca
natomiast jak powiedziałam, że ja daję małej rumianek do picia, to była taka zszokowana, jakbym poiła małą trucizną 
asia tak z ciekawości- jaką kaszkę dałaś??
wczoraj ugotowałam jednego średniego ziemniaczka i 2 małe marchewki i tyle mi żarcia wyszło, że musiałam częśc wyrzucić, bo az tylu pojemników nie mam ;-) poza tym mój zamrażalnik jest maciupeńki... także od dziś w zestawie ziemniak z marchewką ;-)
Olcia cos się kręci, pewnie zaraz wstanie

aaa wiecie co, wczoraj gadałam z położną i jakoś tak na temat kupek zeszło. powiedziała mi, że jak dziecko ma zatwardzenie, to dać mu popić wody z łyżką brązowego cukru

reklama
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
witam
Wy narzekać że dzieci sie budzą co 2 godziny. Moja ostatnio to co pół godziny sie budzi na cyce. Je długo, a później i tak znowu cyc. Jak przespała godzinkę to się ucieszyłam. Ale jakoś to przetrwamy. U mnie 3 nocy były wyjątkowe, bo usnęła o 22 a wstała na jedzenie o 2. Wtedy byłam w szoku. A tak standardowo to yeż budzi sie co 2 godzinki.
Ale coś jest niespokojno ostatnio - mam nadzieję ze to tylko jakiś kolejny skok rozwojowy. Ja oprócz cyca jeszcze nic nie dawałam. Raz podałam wodę w butli - bawiło ja gryzienie smoka i nic więcej. To samo z herbatka. Dzisiaj spróbuje mojego mleka podać.
Wczoraj byliśmy na szczepiące. Zaczekam 2 dni i spróbuję jej jakąś marchewkę dać. Ja będzie ok, to spróbuję wprowadzić za tydzień jakieś mleczko z butli na noc. Tylko ciekawe czy będzie chciała z butli. A moze zaczekać jeszcze trochę i na niekapka przejść, skoro sa po 4 miesiacu?
Wy narzekać że dzieci sie budzą co 2 godziny. Moja ostatnio to co pół godziny sie budzi na cyce. Je długo, a później i tak znowu cyc. Jak przespała godzinkę to się ucieszyłam. Ale jakoś to przetrwamy. U mnie 3 nocy były wyjątkowe, bo usnęła o 22 a wstała na jedzenie o 2. Wtedy byłam w szoku. A tak standardowo to yeż budzi sie co 2 godzinki.
Ale coś jest niespokojno ostatnio - mam nadzieję ze to tylko jakiś kolejny skok rozwojowy. Ja oprócz cyca jeszcze nic nie dawałam. Raz podałam wodę w butli - bawiło ja gryzienie smoka i nic więcej. To samo z herbatka. Dzisiaj spróbuje mojego mleka podać.
Wczoraj byliśmy na szczepiące. Zaczekam 2 dni i spróbuję jej jakąś marchewkę dać. Ja będzie ok, to spróbuję wprowadzić za tydzień jakieś mleczko z butli na noc. Tylko ciekawe czy będzie chciała z butli. A moze zaczekać jeszcze trochę i na niekapka przejść, skoro sa po 4 miesiacu?