czesc dziewczyny.wieki mnie tu nie bylo.Ale u mnie duzo sie zmienilo.Widze ze chyba doszlo kilka nowych dziewczyn
Przedewszystkim my dzis tez swietujemy pol roku Maksymilianka.
Niestety nie mialam czasu zagladac na BB,bo u nas w domu normalnie tlok.Oprocz naszej 5 mam jeszcze mame i siostre.Glupio mi bylo siadac do kompa bo nie widzialam i bardzo dlugo.Teraz za to bede miala wiecej czasu bo obie poszly do pracy.
My dwa tygodnie temu przeprowadzilismy sie do wiekszego mieszkania bo w starym byly tylko 2 sypialnie i bylo nam ciasno.Teraz juz jest lepiej.Mamy 3 sypialnie dwa saloniki ,kuchnie,jadalnie i dwie lazienki z czego najbardziej cieszy sie moj syn najstarszy.Przez ta przeprowadzke tez nie mialam do wczoraj netu.
Kolejna zmiana jest to ze zrezygnowalam z jednej pracy i teraz w nocy juz nie pracuje.Mezus dostal podwyzke i postanowilismy dac sobie troszke siana i poswiecic wiecej czasu maluchom,bo on czasem i tydzien ich prawie nie wiedzial tylko w lozkach.
Kolejna rzecz z jakiej sie ciesze to szkola.W srode starszaki ida juz do szkoly i wreszcie bedzie spokoj w domu bo juz normalnie swirowalam.A tak do 15 szkola potem zadania i nie maja za duzo czasu na szalenstwa

Wiem wredna jestem.
ale one tez sie ciesza.Mam za soba juz zakupy szkolne wiec ubrania i przybory odnowione teraz juz spokoj.Czeka nas jeszcze zmiana ich szkoly ale to za jakis miesiac bo potrzebuje kilka rzeczy do przeniesienia.
Do tego Maksymilianek jest przegrzeczny.Czasem zapominam ze mam 3 dziecko.Je,spi a gdy nie spi slicznie potrafi sie sam bawic swoimi zabawkami.Mam nadzieje ze sie nie zmieni

Czasem daja nam popalic zeby bo biedaczek meczy sie juz od 2 miesiecy i nie wyszedl jeszcze zaden.
Oprocz tego tydzien temu ochrzcilam wreszcie malego i z tego tez sie ciesze ze mam juz to z glowy,nie obylo sie bez problemow ale juz po wszystkim.
Niestety nie moge was nadrobic bo naprawde kupe czasu mnie nie bylo
A co do ostatniego tematu prawka to ja zdalam za drugim razem chodz nic wiecej sie nie uczylam ani nawet godzin nie kupowalam po prostu pierwszy egzaminator byl powalony i oblal mnie na kopercie chodz dobrze zaparkowalam