ionka
Fanka BB :)
dronka, czasem dzieciom odwala, moja też ma wariackie dni, a ja razem z nią ;-)\
sukienkę prałam, a tort nie mam pojęcie ile kosztował, coś ok. 60zł, a był w stylu angielskim, w środku śmietanowo- truskawkowy, a na wierzchu jako ozdoba był śpiący w muszelce dzidziuś :-)
mam nawet zdjęcia, ale chyba jakis pijany je robił, bo sa mega niewyraźne ;-)
ja jak najbardziej :-)
kochana, to rocznica mojego slubu, czyli super data na wszystkie duże i małe sprawy :-) na pewno wszystko sie uda :-)
Fiołkowa, obstawiam, że Ty zdasz to prawko, a ja dopiero zacznę ;-)
sukienkę prałam, a tort nie mam pojęcie ile kosztował, coś ok. 60zł, a był w stylu angielskim, w środku śmietanowo- truskawkowy, a na wierzchu jako ozdoba był śpiący w muszelce dzidziuś :-)
mam nawet zdjęcia, ale chyba jakis pijany je robił, bo sa mega niewyraźne ;-)
Zgodzisz sie ze mna, ze Olenki to super dziewczyny??![]()
ja jak najbardziej :-)
Witam sie dopiero.Dzisiaj bylismy u kardiologa.Bartus był wazony mierzyli cisnienie i serduszkperacja bedzie 20 wrzesnia,ale predzej do nas zadzwonią zeby szybcij sie wstawic i przygotowac synka.Bartus wazy 7045.Beda go tym razem otwierac przez klatke piersiwa bardzo sie boje o mojego synusia i mam nadzieje ze to ostatnia operacja.Tyle jezdzenia było ze Bartus taki jakis nie spokojny był,teraz sobie rozmawia na łózku,ale powinien juz spac.
kochana, to rocznica mojego slubu, czyli super data na wszystkie duże i małe sprawy :-) na pewno wszystko sie uda :-)
Fiołkowa, obstawiam, że Ty zdasz to prawko, a ja dopiero zacznę ;-)