reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hejka:-)ja już od 5.30 na nogach:-(tak lało, że musiałam wstać i zdjąć pranie z suszarki z balkonu, a potem już zasnąć nie mogłam. Franek obudził się o 6.30 i zaraz podam mu śniadanko:-)
Wama wszystkiego naj naj dla córci
polka trzymam za Was mocno kciuk
miłego dnia wszystkim życzę:-)

reklama
polka dobrze że podjęłaś taką decyzję, najważniejsze, że działasz w tej kwestii, wszystko jakoś musi się ułożyć.

a ja kolejny dzień do pracy, na początku mi się chciało a teraz już mi się nie chce, narazie 4-5 godzin a lenia już mam ogromnego, wczoraj z moim M tak sobie rozmawialiśmy że może Jasiowi rodzeństwo będziemy robić :)

polka dobrze że podjęłaś taką decyzję, najważniejsze, że działasz w tej kwestii, wszystko jakoś musi się ułożyć.

a ja kolejny dzień do pracy, na początku mi się chciało a teraz już mi się nie chce, narazie 4-5 godzin a lenia już mam ogromnego, wczoraj z moim M tak sobie rozmawialiśmy że może Jasiowi rodzeństwo będziemy robić :)
też bym chciała drugie bobo

Czesc Kobitki.Dzisiaj juz lepiej jest tylko głowa mnie boli,popijam kawke Bartus drzemkuje.Nocka była taka sobie Bartus sie non stopa przebudzał,a rano walnoł kupsztala i był cały przemoczony.Brzydka pogoda jest dlatego siedzimy w domku.Jeszcze raz dziekuje za ciepłe słowa.A my dzisiaj mamy 3 rocznice i drugi raz pod rząd jestem sama.

Marciaa wszystkiego najlepszego dla synka z okazji 4 miesiecy!!!
Wama wszystkiego najlepszego dla synka z okazji 5 miesiecy!!!

Dobrego dnia Wam życze:)

Madzia to dobrze, że dzisiaj juz lepiej- i będzie jeszcze lepiej.........
marcia dla Twojego skarba moc całusów również -4 miesiące to juz coś:)
my drugiego będziemy majstrować jak Gabryś będzie miała 2 latka, tak żeby poszła do przedszkola jak się urodzi, bym miała więcej czasu dla bobasa:)

Dzień dobry babeczki:)Ale wody spadło z nieba przez noc...spac nie mogam do 2 .Jak oczy zamknełam to dziecko zgłodniało i cycuś potrzebny. Wstałyśmy oczywiscie według zegarka w pupie o 6. Znowu karmionko , mała drzemka . Teraz gada z braciszkiem ale butla konieczna z kaszką.Znikam na troszkę.Miłego dnia

Madziu z okazji trzeciej rocznicy wszystkiego co sie szczęściem zowie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć
Nocka całkiem fajnie. Wczoraj mój mały Rozbujnik obudził się o 21:30. Ale nie kąpałam go tylko chusteczkami przetarłam i naoliwkowałam. Ubarałam pizamke i amciu i spanko:) Ale o godz 22:30 piski i uśmiechy z łóżeczka:D Wzięłam go do siebie do pokoju i połozyam na macie. Za pół godzinki zasnął. I spał do 4. Póżniej juz u mamusi w łóżeczku. Jestem wyspana nawet. Teraz kawka a mały szaleje na macie:) Ide zrobic musli z mlekiem mniammm.
wama i marcia dużo uśmiechu i zdrówka dla waszych pociech :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry