reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie
Dziękuje wszystkim za gratki z okazji naszego pierwszego ząbka, aż jestem w szoku, że tak łatwo nam poszło:-)

madzia84 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i obyście następną spędzili razem:tak:

e-kord super pomysł z tym domkiem, aż sama zaczęłam się zastanawiać

Nikodem wszystkiego naj z okazji 4 miesięcy :tak:

polka
słuszną decyzję podjęłaś, mam nadzieję, że terapia Wam pomoże

a ja idę się ogarnąć, dziś mamy szczepienie brrr, pogoda do d..., ale pewnie i tak małego wywleke na malutki chociaz spacer:tak:

reklama
MArti świetną masz tę pracę i jeszcze dzieciaczka możesz brac ze sobą super. Ja pracowałam z 7 latkami przez parę miesięcy a przez kolejne 8 lat z 15 latkami, więc to trochę inna praca :).
terapia świetna sprawa, tylko koszta przerazające, jak ja chodziłam na swoją to płaciłam 100 zł za sesję, a za ustawienia hellingerowskie 500 zł, ale to akurat świetna sprawa, sama korzystałam z tej metody w swojej pracy z dziecmi i ich rodzinami. Dzis jade do babci Elenki, bowiem nie może się juz jej doczekac, pozdrawiam Was dziewczyny

witajcie rano kobitki :)
nocka spoko mała spała a mnie potwornie bolała głowa. o 6 zjadla pospała godzinkę i zaczęła urzędowanie, ale teraz już śpi.
e_kord super decyzja. nie ma jak własny domek, my mamy swój i nie przeprowadziłabym się już do mieszkania w bloku. projekt bardzo fajny :)
Marciaa wszystkiego najlepszego dla Nikosia *)
polka84 trzymam mocno kciuki aby terapia się powiodła i aby wszystko się ułożyło.
Wama 100 lat dla Poli *)
madzia84 z okazji Waszej rocnicy wszystkiego dobrego i aby tych rocznic było jeszcze baaaaaaaaardzo dużo *)

miłego dnia kochane

Witajcie!
Mlody Maruda w koncu usnal, chyba bedzie deja vu wczorajszego dnia...ech
Dobrze, ze dzis M bedzie, to troche mi pomoze.

madzia trzymam kciuki za Bartusia, na pewno bedzie dobrze!I Wszystkiego Naj z okazji rocznicy!
e-kord fajny projekt, tez bym w niedalekiej przyszlosci chciala miec domek z duzym ogrodem.....
polka zycze wytrwalosci i cierpliwosci.....oby pomoglo!
Wama buziaki dla Poli!

Milego Dnia!!!

Kurcze a u nas znowu sie chmurzy ;/ ale to nic. Ubierał ciepło Franusia i idziemy sie przejsc. Moze chociaz godzinke bedziemy na dworze :)

Witajcie :)

Ale się fajnie zrobiło: 25 stopni, trochę słonka, trochę chmurek. Mały zasnął po wypiciu soku jabłkowego, a jak się obudzi, to wyruszamy na spacer. W końcu nie będzie się z nas lało:tak:

witam i ja :0 mam jeszcze zaległy urlop i jestem jeszcze na urlopie :))))))) do końca przyszłęgo tygodnia.

madzia piękna rocznica gratuluję.

nikoś nasz najmniejszy brzdąc marcowy ma już 4 miesiące szok :_

Czesc MAmuski!!!
Witam po baaardzo dlugiej nieobecnosci :-)
Powiedzcie mi prosze, czy w Polsce mozna kupic mleko NAN, ale nie w proszku, tylko takie w plynie; gotowe do spozycia.
Mam nadzieje, ze Wasze kochane Pociechy rosna zdrowo i szczesliwie!!!!
Milego i slonecznego dnia zycze!!!

reklama
Do góry