reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Patinka wszystkiego naj dla Twojego Franusia, w koncu dzis 5 miesieczy konczy;) Ciotka mysza życzy mu grzecznych rodziców :D
a my znow u rodzicow, to sobie jutro "sprzedam: franko dziadkom i odpoczne ufff, bo ostatnio to padam juz na ryjek:/ Chyba te nieprzespane noce daja mi najbardziej w kosc:/
Ide spac
buziole dla wszystkich, a szczegolnie dla wszystkich Asiek :D

reklama
wlasnie doczytalam :)
Dzis caly dzien bylam po za domem, najpierw na zakupach spozywczych a potem na polskim festiwalu kilka miasteczek ode mnie. Jutro jade na wystawe psow i F. bedzie po raz pierwszy z dziecmi sam na tak dlugo, wiec bedzie mial chlopak test zycia. A ja sobie mam nadzieje odpoczac jak dawno nie odpoczelam.
Milej niedzieli wam zycze
Wszystkim Asiom wszystkiego najlepszego :)

wamana pewno dał radę :) bo jak mój M.z całą trójka dal to Twój na pewno kochana. W ogóle to witam się słonecznie i niedzielnie. Franko obudził się o 7.00na dobre i gaduli w łożeczku a mnie coś brzuch boli znowu. Wstałam żeby zrobić śniadanko i cała rodzinka odwiezie mnie do pracy. Bo dziś z pks-em ciężko. Ale dobrze dłużej spędze czasu z Frankiem. on oczy jak złotówki a ja ledwo ledwo widzę na oczy. Muszę napić się kawy. miłego dnia życzę:)

Ja również sie witam.
U nas nocka ok synus przespał całą noc bez pobudki na mleko ale na smoka,bo go komar ugryzł i sie rozpłakał.Wstalismy o 7.Teraz Bartus spi,a ja jem sniadanko popijając kawke.Jak narazie ładniutka i słoneczna pogoda,na spacerek sie wybierzemy o ile nie bedzie niespodzianki z chmur.

Patinka wszystkiego najlepszego dla synusia z okazji 5 miesiecy duzo zdrówka i usmiechu na twarzycce:)Spóżnione ale szczere!

Marela wszystkiego najlepszego dla 5 miesieczniaka duzo zdrówka i usmiechu:)

Dobrej i słonecznej niedzieli życze!!!

Ostatnia edycja:
Tu jest ogólny wątek? He he. Witam Was cieplutko :) Mam dziś tak dobry humor, że mogłabym góry przenosić ;) Mam nadzieje, że u Was ok.. Wybaczcie, że tak długo nie pisałam ale coś mnie blokowało, nie wiem czemu. :( Pozdrawiam i lece Was trochu poczytać ;D

hej kobitki:-)jak tam nocka?u nas spoko. Franek obudził się o 5.50 ale zaraz znów usnął i osateczna pobudka była o 7.10, o 8 zjadł i teraz tatulek go usypia, dziś jedziemy na działeczkę bo pogoda jak ta lala;-)wczoraj od teściowej dostaliśmy ciasto na wynos i oczywiście jem już trzeci kawałek dziś....nie ma to jak silna wola...ale nie przejmuję się tym potrzeba mi endorfin:-)całuski Wam ślę i życzę cudnego dnia:-)
patinka ja także przesyłam moc życzeń dla Franko:-)

Witam słonecznie w ten niedzielny poranek:)
U nas nocka tez bardzo fajna: Pola zjadła o 6 i pospałyśmy do 8 rano. teraz właśnie pospała 20 min:) dziś dostanie pierwszą zupkę z mięskiem, ciekawe czy coś wyskoczy?
a mnie śniadanko M zrobił i to na dodatek pucha zapiekanki :) my dziś popołudniu pojedziemy sobie na spacerek do Krakowa, pewnie zahaczymy też o pyszne lody :) a miałam się odchudzać, nie ma jak silna wola :)
życzę miłej niedzieli:)
patinka 100 lat i buziaki dla Franko, spóźnione ale szczere :)

Witajcie
u nas tez nocka super...ani razu nie musialam wstac zeby smoka dac bo nie wypadał..wymieniłam je na wieksze 0-6 aventu:)

ja od 7 na nogach poszłam troche trawy pokosic i na zakupy dla Nikosia..
ale mi sie dzis soczkiem zakrztusił az był cały czerwony i łezki poleciały...łakomy taki

poczatek dnia a ja padam
idę na kawcię mrożoną

reklama
dziewczyny idzie synusiowi ząbek, dolny, niewiem czy już jak stuka pod metalową łyżeczką i jest wyczuwalny pod palcem to już się przebił czy jeszcze musi się przebić?

zadam bardzo głupie pytanie bardzo głupie ... więc uwaga

czy dziecku ząbek odrazu wyskakuje i po prostu cały już jest ? czy wybija się z dziąsełka powoli z dnia na dzień jest np. widoczny coraz bardziej?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry