reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dobrze wiedziec ja idę chyba tym tyg załatwiać chrzest
w ogóle to witajcie nocka ok jeśli chodzi o dziecię...ale była burza!!!!!! takiego czegoś to ja w zyciu nie widziałam
nasz domek jestotoczony lesnymi drzewami więc wyobrażcie sobie co tu sie działo...miałam stracha jak nigdy!
Wstalismy po 8 :) Nikus zjadł 170 kaszki wow pobawił się na macie i poprasował z babcią a mamcia mogła się ogarnąć :)

teraz popijam kawcię dziecie położone i śpiulka :)

reklama
Hejka.
U nas nocka tez ok.Bartus zasnoł przed 22 obudził sie na mleko o 4.30 i spalismy do 8.Teraz zasypia ale ciezko mu idzie,moze zasnie,synus tez zasypia na boczku.Tez jest marudny mocno sie slini wszystko co ma pod reką pcha do buzki a nie widac ząbków.Pogoda taka sobie i niewiem czy na spacerek uda sie nam pójsc.

Blu gratuluje widocznego zebolka,super:)

Życze dobrego i słonecznego poniedziałku:)

Witojcie :)
A ja znow u rodziców, poki nie wracam do pracy, to wpadam raz w miesiacu na tydzien, zeby sobie troche odpoczac;)A rodzinka nacieszy sie Franko, on ich uwielbia a oni jego, wiec wszyscy szczesliwi za wyjatkiem mojego M, ktory bidny sam siedzi w Poznaniu:/
Blu gratuluje ziąba, nam idzie drugi ziąb ;)
Mój też maruda zasnął i udało mi się wcisnąc mu 100 ml mleka.
Wczoraj dałam mu na łyżeczce do spróbowania soku marchewkowego, jeny miał straszną minę, jakby pawia chciał puścić ;)
Wasze dzieci też tak reagowały na początku na nowości?

Bartek tez robi takie smieszne miny na początku a pózniej juz górki wszystko zjada.Synek spi,ale ciemna chmura sobie bez zaproszenia do nas przyszła i moze cos byc,ach i ze spaceru nici.

Jest! Pokazała się przezroczysta kreska na dziąśle :) Od razu dziecko spokojniejsze od rana ;)

super :-)
a ja dalej czekam... kiedy się doczekam???

dziewczyny mam pytanko ile dawalyscie księzu za chrzest??? ja dalam 300 zl i ksiądz powiedzial ze to bardzo duzo, i tak sie zastanawiam ile ludzie dają ofiary za chrzest, skoro to bylo duzo

my płaciliśmy 200zł.

kurde, ten durny listonosz nie roznosi paczek. znowu awizo w drzwiach. a przesyłka jest na M. więc ja nie odbiorę, pomijam to, że nie miałabym sie jak dostać na tą główną pocztę. a tam leki dla Olci.

Hej dziewuszki.....

My juz po chrzcinach, bałam sie okropnie ale bylo lepiej niz sie spodziewalam....Gdybysmy nie zapomieli smoczka do kosciola to byloby cudownie...no coz troszkie Zyzulec possal palca mojego i usnął:) troche z ilościa dan przesadzilam bo zrobilam 7 przyswatek, tesciowa 3 a po 3 godz zmyla sie moja rodzina bo byli przyjezdni 150km i zostalo nam fuuuuuuuulll żarcia...teraz sie ciesze ze nie robilismy chrzcin w loklu bo wydalibysmy kupe kasy a nie warto bylo na tak króciutko:)

Potem wkleje zdjecia mojego aniołka;-)i mykamy na spacer

Katrinka my daliśmy 100zł:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry