reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ale z tym ustawieniem to ja bym jednak serio radziła sprawdzić, jak my kupiliśmy nową wagę to postawiliśmy na niej półtoralitrową butelkę wody co by sprawdzić ile wskaże i okazało się, że jednak trzeba było regulować

mirosia spytałam M, nie było ustawiania tej nowej wagi (elektronicznej), przepraszam za wprowadzenie w błąd, to była taka waga starej generacji z takim pokrętłem pod spodem, co nie znaczy, że elektroniczna nie może się mylić, zważ kilogramowe opakowanie cukru czy coś i sprawdź

hej dziewczyny my juz w domku, maly strasznie wynudzil mi sie w samochodzie ledwo dojechalismy a to tylko 110 km. Spał 30 min a potem marudzil, moje dziecko nie cierpi siedziec w jednym miejscu, wiecznie musi sie cos dziac , samo siedenie na kolanach to juz za malo- musimy chodzic i ogladac ;) no a w samochodzie nudno bylo:baffled: a jak zrobilismy postoj zeby odpoczal i wyladowal na moich lapkach to byl w siódmym niebie ;-) fajnie tylko juz mam stracha jak on wysiedzi mi w kosciele jak wszystko bedzie takie nudne :baffled:- szczegolnie na kazaniu :szok:
Pozatym dzis poprosilismy -"chrzestną " - tzn zapytalismy czy sie zgodzi i czekamy na odpowiedz.
co do zasypiania to moj identycznie - tez na boczku ale wcześnioej wierci sie zuca, kreci w koło to plecy to brzuch -oj strasznie mu to idzie.

Zaczelismy tez jesc słoiczki - i jak nie udzilelalam sie na kulinarnym to teraz probuje was nadrobic :-D:-p czytam po kilka stron dziennie , bo zaczalam mu dawac sloiczki- jeszcze roznie- tzn . nie codzienie . Zjedlismy juz marchewke , jablo i zupke jarzynowa ale kilka łyzek bo okropnie się krzywił .
No i chyba po marchewce dzis mial problem z kupa - troszkę sie pomeczył i pierwszy raz taka twarda byla :baffled:, tylko dziwi mnie to bo to juz drugi słoiczek marchewki po pierwszym bylo ok . Albo po jarzynowej bo była z "hippa" tylko ze jadl ja w piatek wiec chyba nie.

reklama
a propo elektronicznych wag, wazylam sie na jednej i za kazdym razem co innego wskazywala!!!!dodam, ze byla ustawiona na plaskiej, rownej powierzchni...zaloze sie, ze jakas ruska, albo co....;-)

u nas tez jak w sasiedniej wyspie, zimno i leje, zapomnialam jak sloneczko wyglada....

a Redan to dzis albo plakal, albo spal, zjadl troszeczke, pogoda go pewnie dobija...

Do góry