reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Bartus dzisiaj zjadł cały słoiczek marchewki z ryzem i kleikem kukurydzianym,potem spacerek prawie 3 godz,Teraz zjadł kaszke malinową wypił mleko i sobie drzemke zrobił a chciałam kąpac.U nas tez Bartus pcha wszystko do buzki ale az taki marudny nie jest da sie przezyc.Ja juz 3 kawke koncze jestem spiąca,oczy mnie bola.

Dziekuje wszystkim!
ja to jeszcze jakos zniose chociarz boli ale szkoda mi dziecka:( troszke jej sie humor poprowil wiec moze juz sie lepiej czuje!

Dziekuje wszystkim!
ja to jeszcze jakos zniose chociarz boli ale szkoda mi dziecka:( troszke jej sie humor poprowil wiec moze juz sie lepiej czuje!
Zdrówka dziewczynki :) życzę. ja właśnie wróciłam od szwagierki odebrałam ubrania po moich starszych dzieciach. I wzięło mnie na wspomnienia aż łezka się kręci w oku kiedy to było a teraz wszystko dla Franko:)

Ostatnia edycja:
Moni27 rozumiem Cie ja tez nie lubie byc sama:( ale 3 tygodnie minie szybko!

U nas dzis ciezki dzien. Lezymy obie z Olenka w lozku chore! Ja na polpasiec a ona na biegunke:( nie wiem skad to cholerstwo sie przypeletalo! Chcialam Was troszke poczytac ale glowa mi peka, mam nadzieje, ze u Was wszystko ok i ze dzieciatka zdrowe!
Szybkiego powrotu do zdrowia!

a ja jestem taka zmęczona po dzisiejszym dniu...nawet nie wiem czemu bo nic szczególnego nie robiłam dzień jak każdy inny. Franko właśnie zasnął, a M pojechał z listą do marketu na zakupy

reklama
ja też senna i też druga kawa nie pomogła....dziś odebrałam z poczty rzeczy, które dla Frania zamówiłam i.......są bardzo ładne, ale porażka bo wszystko przepłaciłam....
Nie przejmuj się, człowiek się uczy na błędach ;)

U nas dzis ciezki dzien. Lezymy obie z Olenka w lozku chore! Ja na polpasiec a ona na biegunke:( nie wiem skad to cholerstwo sie przypeletalo!
Oj współczuję :( Nie miałam półpaśca, ale słyszałam że to nieprzyjemne.

Do góry