Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja zamowilam body na naramkach i tam aplikacje dla...dziewczynki wrrrr...coz pod sweterek sie nada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziekuje wszystkim!
ja to jeszcze jakos zniose chociarz boli ale szkoda mi dzieckatroszke jej sie humor poprowil wiec moze juz sie lepiej czuje!
Zdrówka dziewczynkiDziekuje wszystkim!
ja to jeszcze jakos zniose chociarz boli ale szkoda mi dzieckatroszke jej sie humor poprowil wiec moze juz sie lepiej czuje!
Szybkiego powrotu do zdrowia!Moni27 rozumiem Cie ja tez nie lubie byc samaale 3 tygodnie minie szybko!
U nas dzis ciezki dzien. Lezymy obie z Olenka w lozku chore! Ja na polpasiec a ona na biegunkenie wiem skad to cholerstwo sie przypeletalo! Chcialam Was troszke poczytac ale glowa mi peka, mam nadzieje, ze u Was wszystko ok i ze dzieciatka zdrowe!
Nie przejmuj się, człowiek się uczy na błędachja też senna i też druga kawa nie pomogła....dziś odebrałam z poczty rzeczy, które dla Frania zamówiłam i.......są bardzo ładne, ale porażka bo wszystko przepłaciłam....
Oj współczujęU nas dzis ciezki dzien. Lezymy obie z Olenka w lozku chore! Ja na polpasiec a ona na biegunkenie wiem skad to cholerstwo sie przypeletalo!