Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Normalnie wyskoczylam z tamtad jak oparzona!
Kurna 200km autostrady, same krzaki, zywej duszy nie uswiadczysz, ale akurat jak czlowiek sie zatrzyma to takie halo!! 

, ja to mam zazwyczaj zapas rajstop bo nigdy nic nie wiadomo 
, ledwo sie umyłam i dalej spac.Padlam nawet nie wiem kiedy.
a najbardziej gotowanie .
każda minuta snu się liczy w końcu. Przed chwilką dałam Frankowi jeść nie wypił zbyt wiele bo 120ml, w porównaniu do wczorajszego śniadania (200ml)to kiepsko, ale co tam nie chce to nie, może na następny posiłek więcej zje, już postanowiłam, że na obiadek dam mu duży słoiczek (pierwszy raz)i zobaczymy....dziś idziemy do moich rodziców na obiadek, pierwszy raz od nie wiem nawet kiedy bo ciągle byli w rozjazdach, mama ma jutro urodzinki, prezent już jest, trzeba wejść tylko po drodze po jakieś kwiaty
na śniadanie zjadłam wczoraj upieczone babeczki i muszę powiedzieć, że chyba jednak nie jest tak tragicznie ze mną bo czasem coś mi wyjdzie w tej kuchni
miłego dnia Wam życzę
). W tygodniu to różnie z tym bywa, P w pracy, a potem leci działać na górę tzn. piętro wyżej - aktualnie robi gładzie na ścianach. Więc niedziela to jedyna okazja, żeby tatuś pobył więcej z synem.