reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam się wieczorem!!! Dzięki za słowa otuchy :) My niedawno wróciliśmy z chrzcin. Super było, Franko był grzeczny jak nie wiem:) Dopiero po powrocie mi teściowa humor popsuła. Zezwala nas że tak późno wróciliśmy i że M. siostra musiała wracać sama wcześniej z dziecmi, że niby mój M.zastępuje jej męża jak go nie ma (o ch.. Jej chodzi?). I powinniśmy razem wrócić... No comment. polusiaco za koleżanka, ale w rodzinie M.to standard takie zachowanie!!! Znajdziesz na pewno jakąś kurteczke niedrogą. Marciaa oj te anginy to masakra znam to :( kuruj się. Zdrówka życzę !!! Kładę się do łożeczka i nadrobie inne wątki:) buziaki dla wszystkich mam i koleżanek od FRANKA. A "5" dla kolegów:)

reklama
Witajcie wieczorkiem,
wróciłam a byłam z całą ferajną na zakupach, ale nakupowałam:) małej kurtkę i taką zaje,,,,, czapeczkę wkleję jutro fotki. teraz zjadła i już śpi. a ja się relaksuję na bb :)
a jutro i we wtorek nie mam prądu co ja bidulka pocznę, ani internetu, ani obiadu nie ugotuję nic nie zrobię, może nadrobię zaległości w czytaniu :)
No właśnie napisałam że kupisz kurtke:) super że udane zakupy!!!

ja też zmykam do łóżka bo trzeba się zregenerować przed nadchodzącym tygodniem;-) śpiciej dobrze mamusie i dzieciaczki;-)
polusia będziemy tęsknić te dwa dni:tak:polka mój Franko odwzajemnia piątkę a ja buziaczka:-D

Hej dziewczyny
Jakoś ostatnio prawie na nic nie mam czasu. Od środy zaczynam prace i jakoś nadrabiam wszystko na przyszłość. Piore, prasuje, koncze durną prace mgr. Już mnie to wszystko troche dobija...Ale dajemy rade. Czasami sie boje jak sobie moi chłopcy poradza...Najgorzej będzie jak M będzie po nocce...:( boje sie bardzo. Franuś od wczoraj bardzo niespokojny jest. Płacz mu sie zmienił hehe taki bardziej już dziecięcy hehehehe taki inny. Wczoraj dałam mu czopka i było lepiej. Dzisiaj dostał syropek p/bólowy. Myśle że to moga być górne jedynki bo rece w buzi i ryk...aaaahhhh
marcia wracaj do zdrówka!!!!:*
polka przykro mi z powodu kradziezy:(
polusia co za baba;/ jejku ludzie potrafią być okrutni :(((
Kochane ja ide poczytać inne wątki i uciekam spać. Musze sie przestawić na spanko od 22 bo jak bede wstawać od pon do pt o 4:15 to będzie troche ciężko hehe
Buziaki:* Niech wasze maluszki rosną zdrowo:*

patinka powodzenia w pracy i koncz ta mgr i bedzie spokoj ja licencjat za rok w tym roku mi sie nie chce bronic jakos mi sie nie spieszy ;-)
ide kapac sie pewnie cos poczytam jeszcze i odlece.
Jutro Ł robi wolne poprosiłam go niech sie zajmie małym. Ja spalam popoludniu 3h i jeszcze bylam wyrabana na maxa...

Witajcie
Marciaa trzymaj się i dużo zdrówka. uważam, że angina to najbardziej paskudna "codzienna" choroba.
Polusia koleżnka to zazdrośnica i tyle. Super, ze zakupy Wam sie udały!
Ionka, asia, polusia moja Lila też śpi tak krótko przeważnie 4 x 30 min, aha i starsza córcia też tak sypiała, a ok. roku już jej sie to zmieniło hehe..
Moje dziewczynki śpia od 20.30 i to jakiś rekord. Ja do środy jestem sama z nimi, bo mój M na szkoleniu w Warszawie. Fajnego mi mmsa przysłał: "Jesteśmy na posterunku"- a w tle krzyż przed Pałacem Prezydenckim.
Idę się ogranąć bo czekaja mnie ciężkie dni.
poczytam Was jeszcze
Pa

reklama
Do góry