Witam się wieczorem!!! Dzięki za słowa otuchy
My niedawno wróciliśmy z chrzcin. Super było, Franko był grzeczny jak nie wiem
Dopiero po powrocie mi teściowa humor popsuła. Zezwala nas że tak późno wróciliśmy i że M. siostra musiała wracać sama wcześniej z dziecmi, że niby mój M.zastępuje jej męża jak go nie ma (o ch.. Jej chodzi?). I powinniśmy razem wrócić... No comment. polusiaco za koleżanka, ale w rodzinie M.to standard takie zachowanie!!! Znajdziesz na pewno jakąś kurteczke niedrogą. Marciaa oj te anginy to masakra znam to
kuruj się. Zdrówka życzę !!! Kładę się do łożeczka i nadrobie inne wątki
buziaki dla wszystkich mam i koleżanek od FRANKA. A "5" dla kolegów
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A ja objadłam sie czekolada ale mi słodko.Jestem spiąca i pewnie szybko pójde spac.Jutro do miasta trzeba kupic słoiczki dla Bartusia.
No właśnie napisałam że kupisz kurtkeWitajcie wieczorkiem,
wróciłam a byłam z całą ferajną na zakupach, ale nakupowałammałej kurtkę i taką zaje,,,,, czapeczkę wkleję jutro fotki. teraz zjadła i już śpi. a ja się relaksuję na bb
a jutro i we wtorek nie mam prądu co ja bidulka pocznę, ani internetu, ani obiadu nie ugotuję nic nie zrobię, może nadrobię zaległości w czytaniu![]()
M
myszowata
Gość
ja też zmykam do łóżka bo trzeba się zregenerować przed nadchodzącym tygodniem;-) śpiciej dobrze mamusie i dzieciaczki;-)
polusia będziemy tęsknić te dwa dni
polka mój Franko odwzajemnia piątkę a ja buziaczka
polusia będziemy tęsknić te dwa dni

patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Hej dziewczyny
Jakoś ostatnio prawie na nic nie mam czasu. Od środy zaczynam prace i jakoś nadrabiam wszystko na przyszłość. Piore, prasuje, koncze durną prace mgr. Już mnie to wszystko troche dobija...Ale dajemy rade. Czasami sie boje jak sobie moi chłopcy poradza...Najgorzej będzie jak M będzie po nocce...
boje sie bardzo. Franuś od wczoraj bardzo niespokojny jest. Płacz mu sie zmienił hehe taki bardziej już dziecięcy hehehehe taki inny. Wczoraj dałam mu czopka i było lepiej. Dzisiaj dostał syropek p/bólowy. Myśle że to moga być górne jedynki bo rece w buzi i ryk...aaaahhhh
marcia wracaj do zdrówka!!!!:*
polka przykro mi z powodu kradziezy
polusia co za baba;/ jejku ludzie potrafią być okrutni
((
Kochane ja ide poczytać inne wątki i uciekam spać. Musze sie przestawić na spanko od 22 bo jak bede wstawać od pon do pt o 4:15 to będzie troche ciężko hehe
Buziaki:* Niech wasze maluszki rosną zdrowo:*
Jakoś ostatnio prawie na nic nie mam czasu. Od środy zaczynam prace i jakoś nadrabiam wszystko na przyszłość. Piore, prasuje, koncze durną prace mgr. Już mnie to wszystko troche dobija...Ale dajemy rade. Czasami sie boje jak sobie moi chłopcy poradza...Najgorzej będzie jak M będzie po nocce...
marcia wracaj do zdrówka!!!!:*
polka przykro mi z powodu kradziezy
polusia co za baba;/ jejku ludzie potrafią być okrutni
Kochane ja ide poczytać inne wątki i uciekam spać. Musze sie przestawić na spanko od 22 bo jak bede wstawać od pon do pt o 4:15 to będzie troche ciężko hehe
Buziaki:* Niech wasze maluszki rosną zdrowo:*
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
patinka powodzenia w pracy i koncz ta mgr i bedzie spokoj ja licencjat za rok w tym roku mi sie nie chce bronic jakos mi sie nie spieszy ;-)
ide kapac sie pewnie cos poczytam jeszcze i odlece.
Jutro Ł robi wolne poprosiłam go niech sie zajmie małym. Ja spalam popoludniu 3h i jeszcze bylam wyrabana na maxa...
ide kapac sie pewnie cos poczytam jeszcze i odlece.
Jutro Ł robi wolne poprosiłam go niech sie zajmie małym. Ja spalam popoludniu 3h i jeszcze bylam wyrabana na maxa...
Witajcie
Marciaa trzymaj się i dużo zdrówka. uważam, że angina to najbardziej paskudna "codzienna" choroba.
Polusia koleżnka to zazdrośnica i tyle. Super, ze zakupy Wam sie udały!
Ionka, asia, polusia moja Lila też śpi tak krótko przeważnie 4 x 30 min, aha i starsza córcia też tak sypiała, a ok. roku już jej sie to zmieniło hehe..
Moje dziewczynki śpia od 20.30 i to jakiś rekord. Ja do środy jestem sama z nimi, bo mój M na szkoleniu w Warszawie. Fajnego mi mmsa przysłał: "Jesteśmy na posterunku"- a w tle krzyż przed Pałacem Prezydenckim.
Idę się ogranąć bo czekaja mnie ciężkie dni.
poczytam Was jeszcze
Pa
Marciaa trzymaj się i dużo zdrówka. uważam, że angina to najbardziej paskudna "codzienna" choroba.
Polusia koleżnka to zazdrośnica i tyle. Super, ze zakupy Wam sie udały!
Ionka, asia, polusia moja Lila też śpi tak krótko przeważnie 4 x 30 min, aha i starsza córcia też tak sypiała, a ok. roku już jej sie to zmieniło hehe..
Moje dziewczynki śpia od 20.30 i to jakiś rekord. Ja do środy jestem sama z nimi, bo mój M na szkoleniu w Warszawie. Fajnego mi mmsa przysłał: "Jesteśmy na posterunku"- a w tle krzyż przed Pałacem Prezydenckim.
Idę się ogranąć bo czekaja mnie ciężkie dni.
poczytam Was jeszcze
Pa
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja tez zmykam spac,spiacy dzien dzisiaj był,synus spi mam nadzieje ze całą noc.Buziaczki.
Polusia bede teskniła te dwa dni
Patinka fajnie ze sie odezwałas
Polusia bede teskniła te dwa dni
Patinka fajnie ze sie odezwałas
reklama