Witam Was.
A ja wyspana,Bartus sie wcale nie obudził przespał całą noc do 7.Teraz sobie pije kawke i jem sniadanko z czekolada a Bartus próbuje zasnąc,ale cos mu nie wychodzi.Pogoda taka sobie i niewiem czy spaceek bedzie,ja jade do miasta dzisiaj pozałatwiac sprawy a Bartusia popilnuje szwagerka.
Ccaroline85 witaj wsród Nas teskniłysmy za Tobą
Słonecznego dnia życze
A ja wyspana,Bartus sie wcale nie obudził przespał całą noc do 7.Teraz sobie pije kawke i jem sniadanko z czekolada a Bartus próbuje zasnąc,ale cos mu nie wychodzi.Pogoda taka sobie i niewiem czy spaceek bedzie,ja jade do miasta dzisiaj pozałatwiac sprawy a Bartusia popilnuje szwagerka.
Ccaroline85 witaj wsród Nas teskniłysmy za Tobą
Słonecznego dnia życze

Zrobiliśmy zapasy jedzonka dla małego. Resztę opiszę na odpowiednim wątku.
moze cos w tym jest bo teraz ma 2 latka i nawija jak stary, gebulka mu sie nie zamyka;-)
Na szczęście ten wewnętrzny. Poszłam zanieść dokumenty i zdjęcie, ale okazało się, że muszę od razu zdawać ten egz, bo babka musi dołączyć kopię, że zdałam. No, ale ja nie zdałam
Siedziałam z Małym na kolanach i rozwiązywałam - 3 błędy, a można tylko 2 mieć. Muszę porządnie zasiąść do tych testów i jutro/pojutrze spróbować jeszcze raz, tylko tym razem pozytywnie