reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie

troszke bylam nieobecna, ale juz jestesmy po chrzcinach i jestesmy przeniesieni do naszego nowego mieszkanka :)

wszystko udalo sie fajnie, a ja sie troche nameczylam, bo roboty mialam strasznie duzo

mam takie pytanko, wiem ze to troche nie ten watek ale ten chyba większosc czyta :)
zastanawiam sie nad zakupem spiworka do spania, bo moj maluch sie strasznie rozkopuje w nocy i jak przyjdzie jesien i zima to niechcialabym zeby sie budzil w nocy z powodu tego ze mu chlodno, dziewczyny ktore maja takie spiworki, jak one sie u was sprawdzają i jak to wyglada jak sie dziecko w nim obraca na brzuch, bo moj w ciągu nocy zmienia pozycje i spi na brzuchu

reklama
Dzięki polusia:-)

mam takie pytanko, wiem ze to troche nie ten watek ale ten chyba większosc czyta :)
zastanawiam sie nad zakupem spiworka do spania, bo moj maluch sie strasznie rozkopuje w nocy i jak przyjdzie jesien i zima to niechcialabym zeby sie budzil w nocy z powodu tego ze mu chlodno, dziewczyny ktore maja takie spiworki, jak one sie u was sprawdzają i jak to wyglada jak sie dziecko w nim obraca na brzuch, bo moj w ciągu nocy zmienia pozycje i spi na brzuchu
My mamy taki cieńszy śpiworek kupiony w Lidlu, nie pamiętam firmy, ale fajny jest. Sprawdza się bardzo, tylko że Kuba jeszcze nie fika na brzuch, więc nie wiem, jak to jest. Na razie tylko śpi jak paragraf "na boczku".

katrinka u nas się nie sprawdza, mały tak wariuje tak się obraca w łóżeczku i fika że się wkurza że ogranicza on mu ruchy, więcej szkody było z nim niż pożytku

a u nas śpiworek pierwsza klasa,mała obraca się w nim z brzucha na plecy , łazi po całym łóżeczku, podnosi nogi do buzi i w niczym jej nie przeszkadza. nie wiem jeszcze jak to będzie jak zacznie się przewracać z plecków na brzuszek ale na razie jest ok. ja mam 4 śpiworki, jeden letni taki w lidlu kupiony a reszta ciepłe kupione w 5-10-15 na wyprzedaży. chyba mam jeszcze ze 3 po Julce tylko już większe:)

Ja dziś oblałam egzamin na prawko:baffled: Na szczęście ten wewnętrzny. Poszłam zanieść dokumenty i zdjęcie, ale okazało się, że muszę od razu zdawać ten egz, bo babka musi dołączyć kopię, że zdałam. No, ale ja nie zdałam:-p Siedziałam z Małym na kolanach i rozwiązywałam - 3 błędy, a można tylko 2 mieć. Muszę porządnie zasiąść do tych testów i jutro/pojutrze spróbować jeszcze raz, tylko tym razem pozytywnie:sorry2:

Ale Cię wzięli z zaskoczenia ;-) Pouczysz się i pójdzie lepiej :tak: Powodzenia!

U nas śpiworek sprawdza się bardzo dobrze. Od niedawna używamy, bo w domu mamy już chłodno. Szymek nie śpi na brzuchu, ale zasypia na boku i śpiwór w niczym nie przeszkadza.

Witajcie!

My juz u mamy mojej. Wczorajszy dzien by przeokropny. Redan przeplakal caly lot, a potem droge z lotniska do domu(1.5 godz), no i oczywiscie przed spaniem ze 2godz jeszcze. A ze juz piszczy, nie wiem jak tam sasiedzi wytrzymali....Dzisiaj juz jest lepiej, bylismy juz 3 razy na spacerku(jest ciepelko!)i jeszcze po poludniu pojedziemy do sklepu...

fiolkowa trzymam kciuki!Ja tez nie zdalam najpierw tego wewnetrznego, a prawdziwy za pierwszym razem!Wiec bedzie dobrze!

juz nie pamietam, co ktora pisala...pisze na raty, jak Mlody pozwala...

Milego Popoludnia!

hej Boze co za dzien
maly marudzi ryczy non stop chyba zeby ciagle by spal jesc nie chce nic
u mnie nic lepiej buzia dalej w aftach ja pierdziele za jakie grzechy? i chyba jakies uczulenie na dloniach mi wyszlo nosz kurde........:(((((((((
i to uczulenie malego jakis pech normalnie

reklama
Do góry