ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
yra będzie dobrze!!
I nie będzie tak wcale trudno dasz radę!!!!! A dzieciaki będą się razem bawić, a rodzice zajmą się sobą
A powiedz jak mąż zareagował ?? 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana wracaj i wykuruj się szybciutkoWitajcieFiołkowa i Yra dla Waszych pociech duzo zdrówka i usmiechu
![]()
Plamy na swieżo zapieram mydłem bambino albo płynem do naczyń ale zawsze w zimnej wodzie.Ewentualnie moczę na noc w oxy z biedronki.Oxy ropuszczam we wrzatku i osobno moczę białe i kolorowe.Z marchewki plamy wystawiam na słońce. Mam odplamiacz z amwaya ,od brata dostałam ,ale do niczego on. A w auchanie sa odplamiacze w małych buteleczkach,osobno na różne plamy inny.Jeszcze nie próbowałam.
Dzieciaczki dzisiaj były greczne spią spokojnie, chyba wyczuły ,ze mamcia chora. To wracam do wyrka ,tylko leki wezmę..Dobranoc
yra będzie dobrze!!I nie będzie tak wcale trudno dasz radę!!!!! A dzieciaki będą się razem bawić, a rodzice zajmą się sobą
A powiedz jak mąż zareagował ??
![]()