reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie:)Fiołkowa i Yra dla Waszych pociech duzo zdrówka i usmiechu:)
Plamy na swieżo zapieram mydłem bambino albo płynem do naczyń ale zawsze w zimnej wodzie.Ewentualnie moczę na noc w oxy z biedronki.Oxy ropuszczam we wrzatku i osobno moczę białe i kolorowe.Z marchewki plamy wystawiam na słońce. Mam odplamiacz z amwaya ,od brata dostałam ,ale do niczego on. A w auchanie sa odplamiacze w małych buteleczkach,osobno na różne plamy inny.Jeszcze nie próbowałam.
Dzieciaczki dzisiaj były greczne spią spokojnie, chyba wyczuły ,ze mamcia chora. To wracam do wyrka ,tylko leki wezmę..Dobranoc

Witajcie:)Fiołkowa i Yra dla Waszych pociech duzo zdrówka i usmiechu:)
Plamy na swieżo zapieram mydłem bambino albo płynem do naczyń ale zawsze w zimnej wodzie.Ewentualnie moczę na noc w oxy z biedronki.Oxy ropuszczam we wrzatku i osobno moczę białe i kolorowe.Z marchewki plamy wystawiam na słońce. Mam odplamiacz z amwaya ,od brata dostałam ,ale do niczego on. A w auchanie sa odplamiacze w małych buteleczkach,osobno na różne plamy inny.Jeszcze nie próbowałam.
Dzieciaczki dzisiaj były greczne spią spokojnie, chyba wyczuły ,ze mamcia chora. To wracam do wyrka ,tylko leki wezmę..Dobranoc
kochana wracaj i wykuruj się szybciutko :) buziole *)

ja też uciekam do łóżeczka, jutro od rana puszczam sok z malin :) spokojnej nocki dziewuszki :)

Cześć Dziewczynki!
Dla Półroczniaków Wszystkiego Naj Naj!!! :-D ale ten czas szybko mija!

Widzę, że przechodzicie powolutku na smoczki 6+ my chyba też powolutku będziemy przechodzić. Aluś pije z dwójki Aventu ale widzę, że czasami trochę już ciągnie ten smoczek, zasysa się mocno, tak jakby słabo leciało. Chyba już czas na zmiany :-)
Ja wróciłam do pracy. Bardzo trudno jest zostawić w domu takiego Maluszka. eh..

Trzymajcie się cieplutko Marcóweczki :-D

Ostatnia edycja:
witajcie niedzielnie:-) Mój synek postanowił obudzić się dziś o 5.58 i nie było sposobu by skłonić go do dalszego spania:no:nie ucieszyło mnie to zwłaszcza, że w nocy co raz budził mnie mega zatkany nos:crazy:Do tego cały czas się boję, żeby Franko się nie zaraził, narazie chyba jest ok, choć coś jakbym rano słyszała, że charczy przez nos:baffled:M mówi, że on nic nie słyszy, więc może to tylko siła wyobrażni:rofl2: A ja swój dzień rozpoczęłam bardzo "zdrowo" tj od paczki orzeczków o smaku barbecue, jestem z siebie dumna normalnie:sorry2:
pozdrawiam i ciepłej niedzieli Wam życzę:-)
frotka zdrówka Tobie i sobie życzę;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Myszowata nie tylko Ty mialas poranna pobudke :) Moja mala wstala o 5.15 i za nic nie chciala pojsc spac :( Naszczescie dopiero teraz usnela.... Milego dnia :)

yra będzie dobrze!! :) I nie będzie tak wcale trudno dasz radę!!!!! A dzieciaki będą się razem bawić, a rodzice zajmą się sobą :) A powiedz jak mąż zareagował ?? :)

caroline zaskoczony ale szczęśliwy :) powiedział damy radę :-)

jak narazie to chyba do mnie to nie dochodzi. jutro do lekarza bo potrzebuje zaświadczenie do pracy . zobaczymy co tam się dzieje w moim brzuszku. :)

reklama
Dzien Doberek!!!

Dzisiaj planujemy pojechac sobie do jakiegos malowniczego miasteczka w gorach, mam nadzieje pogoda sie uda. W dolinie na razie slonce...

A Mlodemu chyba kolejne zabki ida, bo dopiero jak posmaruje mu dziaselka zelem to zasypia...

yra spoznione zyczonka dla slodkiego Jasia polroczniaka!!!

frotka szybko wracaj do zdrowia!!!!

Milego Dnia!!!

Do góry