reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam:)

A my spalismy do 7.30 tzn ja bo Bartus szybciej sie obudził.Piękna pogoda jest oby tak cały dzien to se pójdziemy na te urodzinki.A wstałam z bólem głowy teraz pije kawke to moze przestanie.

Dobrego i słonecznego dnia zycze:)

reklama
Witajcie:happy2:

Pogoda dziś trochę lepsza, przynajmniej nie pada. Jedziemy dziś do prababci, w poniedziałek miała drugi zawał:no:
Ja sama dziwnie się czuję, cały czas jest mi niedobrze i gdyby nie kilka negatywnych testów, to bym coś podejrzewała:sorry2:

nesiaa - ucałuj Oleńkę:-)

nesia- wszystkiego naj naj dla Oleńki :tak:
ja juz po mszy- poszlam rano zobaczyc z bliska jak wyglada chrzest u nas żeby nie dac jakiejs plamy , jakie te dzieciaki byly grzeczne - nie wyobrazam sobie mojego takiego aniolka :-p

No i powiem ze jak ja podawalam 2 lata temu w innym kosciele to mi sie podobalo a u mnie balagan na kolkach do chrzcielnicy to byla walka kto pierwszy ten blisko a reszta gdzies z tylu w tłumie :crazy:, no i dzis musimy pojezdzic i zaprosic gosci - a mi sie nie chce z domu wychodzic .

reklama
Witajcie:happy2:

Pogoda dziś trochę lepsza, przynajmniej nie pada. Jedziemy dziś do prababci, w poniedziałek miała drugi zawał:no:
Ja sama dziwnie się czuję, cały czas jest mi niedobrze i gdyby nie kilka negatywnych testów, to bym coś podejrzewała:sorry2:

nesiaa - ucałuj Oleńkę:-)

filkowa u mnie na początku też 2 negatywne testy :)

Do góry