reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam dziewczynki troche znów mnie nie było chyba nie uda mi sie wszystkiego nadrobić, dlatego wszystkim dzieciaczkom które świętowały ostatnio wszystkiego naj naj :tak: a schorowanym mamusiom szybkiego powrotu do zdrówka.

My jesteśmy z Ola nad morzem, postanowiliśmy pojechać jeszcze na tydzień :-) chociaż w sumie to chętnie posiedziałabym już dłużej w domku, ostatnie 5 miesięcy było w ciągłych rozjazdach a to szpitale, a to inne wyjazdy. Jak by tak wszystko zliczyć to przeszło 2 miechy spędziliśmy poza domkiem. Chyba zaczynam już tęsknić za domkiem :tak:
Ola przechodzi ostatnio kryzys nie może wogóle usnąć a w nocy budzi sie bardzo często i płacze, wyszły już obie dolne jedynki ale może idzie coś więcej skoro taka niespokojna w nocy. Za to teraz odsypia :tak: cwaniara.
No i odkąd ostatnio wyjełam ją z wózka na plaży to mamy problem bo chce tylko być noszona na rękach na spacerach a wózek jest fee i jest nie pocieszona. A pomyśleć że nie tak dawno moje dziecko jak tylko wychodziliśmy na spacerek od razu usypiało i przespało cały czas :tak: chyba już z tego wyrasta, teraz jest ciekawa świata ;-)
Miłego dzionka dziewczynki, nad morzem dziś piękna pogoda, trzeba korzystać po obiadku jedziemy do Mielna :tak:

Witajcie dziewczynki :)
u nas pogoda beznadziejna co chwilkę popaduję, szaro , buro :(
a ja rano wstałam z Polą 0 7.30 mała zjadła i pojechałyśmy do sklepu kupić mamusi sukienkę na wesele. kupiłam :) wstawię wieczorem zdjęcie i dla Julki nawet udało się kupić.
teraz robię soczek z malin i obiadek a mała śpi,

yra to będzie panna fasolkowa :) i wszystko u niej dobrze

nesiaa 100 lat dla Oleńki

Yra ja również spóźnione życzenia dla Jasia śle!

Zbieramy się na spacer - jedziemy do stadniny pooglądać jak Babcia kłusuje. Pogoda jesienna ... grr ... witamina D wskazana ;)

Buziole Marcóweczki

reklama
Do góry