reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Marciaa cale szczescie, ze Twojemu L nic sie nie stalo, refleks ma...

polka alez jestes opanowana Kobitko!Dobrze, ze nic grozniejszego sie nie stalo...

yra Jasiu chyba nie chce, zebys wypadla z rytmu zanim siostrzyczka/braciszek sie pojawi...hehehehe

reklama
no M. już przejrzał i okazało się że na jednym przedłużaczu było przeciążenie bo jak ja włączyłam dvd, tv, wieżę stereo i dekoder też był włączony to na tym samym kablu Witek miał włączoną konsole i coś tam jeszcze i to ten przedłużacz się spalił. Bo instalacja jest nowa i w kontaktach może chodzić wsio. A kabel był czarny i panel jeden do wyrzucenia :( Najważniejsze jednak że moje dzieci są całe i zdrowe!!! Mogłabym mieszkać w namiocie ale jak by dzieciom nie daj boże coś się stało nie darowała bym sobie!!! One są moim całym życiem!!!

polka jejku od krok od tragedii, ale dobrze że byłaś w domku przy dzieciach i szybko zareagowałaś i nie spanikowałaś, to najważniejsze. dobrze że skończyło się tylko na strachu i spalonym jednym przedłużaczu.

marciaa dobrze że Ł ma refleks i że u Was też tylko na strachu się skończyło.

a myśmy wróciły z zakupów, brr ale zimno ale dobrze że słonko świeci :) teraz mała zjadła mleko poprawiła bananem i poszła spać. po obiadku jedziemy na zakupy bo muszę Julce kozaczki kupić.

marelabuziaki dla Alanka :*↲
marciaaale co z autami mocno stuknięte?↲↲
Franko ostro ząbkuje mówię Wam nie poznaje własnego dziecka. Ale co dziwne, je jak szalony i to od 180-210ml na raz za każdym razem. Wczoraj duży słoiczek obiadku było za mało :) he he. A nie widać po nim wcale a wcale tego apetytu. W ogóle co ja przeżyłam rano włączyłam dzieciom bajkę na dvd i oglądamy aż nagle iskra na iskrze pod szafką i w momencie płomień :( wzięłam kojec wysunęłam dzieciakom kazałam uciekać a sama raz dwa korki wyłączyłam w całym domu i tylko raz kocem i na szczęście po wszystkim uff... Ale jak pomyśle że mogło mnie nie być w domu to masakra :( dobrze że byłam na tyle przytomna że nie panikowałam tylko bach szafka na buty przestawiona pod korki wskoczyłam i przełącznik za przełącznikiem wyłączyłam. Ale i tak dzieci strachu się najadły!!! M. nie było niestety, ale jak zadzwoniłam 30km zrobił w 10minut i wziął już wolne w pracy. Idę was nadrobić. Buziaki!!!

O Matko, eksresowe zachowanie z Twojej strony ,bardzo dobrze ze nic powaznego i ze nie wybuchlo.

Marela - buzi dla Malutkiego !!

Marciaa- u mnie tez tak jezdza, wlasnie wrocilam z miasta i nie trawie bezmyslnego wyprzedzania, jada tiry bo to droga eksresowa a dupki wyprzedzają na trzeciego.

Dzien dobry tak wogole,
Nie sała cala noc !! usnelam po 23 a po 2 maly sie obudzil na picie jak mu zeby ida no i mu dalam te picie i sie polozylam no i za cholere nie moglam usnac i tak leze i leze juz mnie szlag trafiał biore telefon ,patrze a tam ! 4:20, noż taka wkurzona bylam, ciagle myslalam o tej mojej racy hehe no i wkoncu sobie wzielam tabsy na uspokojenie zeby zasnac w koncu to zasnelam po 5 no i oczywiscie po 7 juz pobudka.
Ale nawet dobrze sie czuje bylam w jysk po biurko na te paznokcie i w tesco o krzesła , jeszcze tylko lampka i kilka drobiazgów. A Maly teraz śpi w foteliku przy otwartym oknie, wogole to troche mi kaszle nie czesto ale dziwny ten kaszel i katar ma Sebki to samo. Co chwile jakies przeziebnienie ich lapie.

Ide odgrzac barszczyk dla Krystiańskiego bo glodny bedzie jak wstanie.
Buziaki

Witam! My uzywalismy tych premium care 1 i 2 i byly ok bo wlasnie wchlanialy rzadkie kupy. :) A teraz niedawno kupilam 4 bo byly w promocji i nam nie pasuja,w nocy dzisiaj jej przemiekl w dzien tez 2 razy. A pampers active baby 4 ani razu jej nie przemiekly.
Nesia
gdybym miala samochod to by byl luzik bo bym tez do lublina do swoich rodzicow jezdzila a tak to lipa bo nie mamy auta. Co 2 miesiace tak jezdze na tydzien 2 do lublina. U nas dzis kiepska noc obudzila sie z piskiem i nie moglam jej uspokoic i miala mokre cale spioszki i body bo ten pampers jej przemiekl.

a ja jak na razie obie chwalę te pieluszki Pampers premium care. założyłam dziś małej na noc i było wszystko ok. zero przecieków, mnie się wydaję że one są większe od 4 tych zwykłych zielonych pamperoków bo szersze nie.
Agulka a ty je widziałaś już w sklepie? ile za nie płaciłaś?

Wiecie co ?Zakładałam pasek do spodni synkowi a Milcia była w przedpokoju na podłodze.Nagle pisk a ona stoi przy wózku, podciągnieta za rączki i sie drze bo ślisko:):):) Zuch dziewczynka ze nie puściła rączek bo by dopiero było.No w jednej minucie to było...Oczy wkoło głowy trzeba normalnie:)

reklama
Do góry