witajcie
moje dziecię odwaliło co wieczorną histerie ze zmęczenia wykąpałam go zjadł butle mleka z kaszką i ladnie spi

bidulek przewrocił się i warge sobie przytłukl bo mu troche napuchła
rozmawiałam dzisiaj z nianią i jest ok, ona tak liczyla na wynagrodzenie ok 1100 zł więc spokojnie odpowiada jej ta liczba godzin pracy jaka wychodzi, uspokoiłam swoje wyrzuty sumienia

swoją drogą to ja zielonego pojęcia nie mam ile może zarobić osoba po liceum bez żadnego doświadczenia i konkretnego zawodu, a drugie to jak mozna za tyle przezyc miesiąc, chociaz kiedys potrafiłam, ale to były czasu studenckie, z drugiej strony to są rodziny ktore ze 2 dzieci musza z tego utrzymac i zyja i dają sobie rade
w pracy mam mase roboty ciągle wymyslają cos nowego no i niestety znowu sie zaczynają wyjazdy od 15 listopada do 17 grudnia co tydzien jestem w innym miescie ha czeka mnie turne po polsce zaczynam od olsztyna, potem łódź, bydgoszcz, warszawa i na końcu praszka/kluczbork
od 17 stycznia zaczynamy 10-godzinny system pracy, ale za to czerwiec lipiec i wrzesien wszystkie piątki będe miała wolne

a jak bede wypisywac urlop to nie na 5 tylko na 4 dni w tygodniu
oj ciężki sezon sie w tej robocie zapowiada, zwłaszcza ze mam troche sporych spółek do badania
ale nic juz nie bede o tym smęcic
zaraz jeszcze musze planowania posprawdzac, a o 22 bede oglądac szpilki na giewoncie, wciągnelam sie w ten serial obejrzalam na necie wszystkie odcinki wstecz no i dzis juz normalnie w tv oglądne
miłego wieczoru życzę