reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
u nas sny na całego... Ol znowu zbudziła się z płaczem biedulka. mam nadzieję, ze szybko nauczy sie radzić sobie z emocjami... dziś w ogóle wstała godzinę wczesniej niż zazwyczaj i juz jest po pierwszej drzemce. no ale maruda że hej ;-)

dziś ciemno i ponuro, ale w miare sucho. muszę pojechać do dottorre po moje tabsy, a taaaaaak mi się nie chceeee...

Witajcie :)U nas też pieknie świeci słonko.Moje dziecię zjadło pół bułki popiło mlekiem i śpi.
Agulek ja Ci odpowiem.Grupa zamknieta skupia dziewczyny znające się jeszcze z czasów gdy byłysmy w ciąży.Tam można wylać żale , bo tu moga czytać wszyscy wchodzacy na forum.Również nie zrejestrowani uzytkownicy np. mężowie.Z czasem dostajesz zaproszenie poprostu, trzeba dać się poznać.
Madzia z Bartusiem witajcie spowrotem.Dobrze,ze juz po najgorszym.Teraz rekonwalescencja :)Duzo zdrówka dla Bartusia i sił dla mamusi:)

witam! dolaczam sie do spozninych zyczen! Moc buziakow dla solenzantow!
Nocka o niebo lepiej. Ale nie daje jej juz piersi w nocy bo po niej budzila sie co chwile. Pewnie juz mam mniej syty pokarm. W jednej piersi chyba sie juz skonczyl, bo miekka, niestety w drugiej jeszcze jest i czuje, ze robi sie coraz bardziej twarda:( Dziewczyny jak sobie z tym radzilyscie? I ile trwalo zanim zniknal wam calkiem pokarm?

Bartus sie wyspał,ale cos marudny jest obiadek był blee chociaz w szpitalu zjadał po trochu,moze kaszka zasmakuje tylko mleko pije i nie za duzo.Dostałam dzisiaj do przetestowania te pampersy Premium care zobaczymy jak sie sprawdzą.

Madzia wroci do jedzonka nas rycerz mały :))
moj dzisiaj jedzenei niezbyt a raczej obiadek kurde jak on sie nie wyspi za chiny nic nie wciagnie wasze tez tak maja...wiec obiad mial byc o 14 a bedzie pewnie o 17 i znowu sie poprzesuwa wsio

reklama
a ja dzis zmeczona jakos...
mlody odsypia po spacerku,ja kawka:tak:

nesiaa ja tez tak mialam ze jedna byla pelna a druga jakos mniej, ale u mnie poszlo piorunem, odciagnelam pare razy i po sprawie, aha i szalwie pilam ble

za to moja siostra skonczyla karmic 3 tyg temu i juz nic nie umiala odciagnac i dostala zapalenia piersi po tych 3 tyg!!:szok: dramat!! ja mialam szczescie;-), tylko ona miala naprawde duuuuzo mleka:tak:

Do góry