reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Madziu super, że już jestescie.
My siedzimy u mamy, ale jutro juz jedziemy do domku, załapałam się na umowę zlecenie na realizację projektu unijnego, powiem wam, że super z tego pieniądze na godzinę zarabiam jakies osiem razy więcej niż w normalnej robocie, cieszę się z tego bardzo, bo jestem na wychowawczym i wiadomo kasa się przyda,a i praca bardzo fajna

a u nas znowu rzyganko wieczorne :( opadają mi już ręce, nie wiem co mam robić, siedzę i ryczę :)

cc gratuluję ząbków:)

polka trzymam kciuki za Waszą jutrzejszą wizytę, ale wiem że będzie dobrze

kochana ona zjadła mi tylko 100 ml i w trakcie jedzenia zrobił zwrot:(

No to nie wiem, bo to rzeczywiście dziwne. A moze ona nie jest głodna?

Witaj Bartusiu i Madizu!! DObrze Was widziec spowrotem :)))

Niko spi od 20. Ja bylam na zakupach. Ł. wykapał małego i uśpił. Kupiłam sok imbirowy i popijam wareczkę
a na tvn tap madl girls :))hehe

Moj synus spi,sam zasnoł musiał byc wymeczony przez szpital.Ja za chwilke tez ide,bo jestem padnieta,ciekawe jaka noc bedzie,bo tam musiałam dawac mleko co 3 godz nawet w nocy budziły mam nadzieje ze przespi całą noc.
Dziękuje za miłe przywitanie:)

Hej Kochane!
U mnie permanentny brak czasu na forum :-:)-( Czasem zagladne na zamkniety, ale tu to juz w ogole do tylu jestem :eek:

przeczytalam tylko, ze Bartus Madzi juz w domku :-) Bardzo sie ciesze!

U nas chlustanie sie utrzymuje, pomimo zmiany mleka, jadlospisu, podawania lekow :-( nie wiemy juz co jest :-(
Poza tym ta gora mu nie chce wyjsc, budzi sie w nocy z placzem, czasem tylko zel na dziasla wystarczy, a czasem jak tak bardzo wyje to podajemy calpol, niech sie dziecko nie meczy...

W dzien super, 2-3 drzemek, raz 30min. a innym razem 2h, sam sobie reguluje. Na basen chodzimy :happy:
Ale do samodzielnego siedzenia to jeszcze daleko :baffled:
Na razie tyle, postaram sie zagladac czesciej :*

reklama
polusia a może Pola za łapczywie je?? nałyka się powietrza przy tym, może chce odbeknąć i leci wszystko?? współczuję :-(

tabasia a może to wcale nie ząbki?? moja Ol też sie budzi z płaczem w nocy, czasem trudno ją uspokoić, myslałam, że to zęby, ale nie! no i wczoraj wyczytałam, że między 7 a 9 miesiącem dzieci zaczynają intensywnie śnić, przeważnie o minionym dniu. to układ nerwowy gwałtownie się rozwija, a że maluchy sobie z tym nie radzą, to reagują płaczem...

Do góry