reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ionka a chodzisz tylko prywatnie?

Mlody dzisiaj uderzyl policzkiem w kant regalu...:-(...ma wyrazna czerwona kreche przez srodek policzka...ech...oby tylko siniak z tego nie wyszedl...

tu inaczej sie nie da. zawsze za wizytę sie płaci. no chyba, że się ma Medical Card, ale my za "bogaci" jesteśmy ;-)

na siniaki polecam maśc z arniką w małym stężeniu :-)

yra- no to gratuluję serduszka :-)

reklama
heronek u nas siniaki pokryły kolanka, pewnie dlatego, że Mały zasuwa po całym mieszkaniu jak mały samochodzik
yra grtualacj! super wieści!

A no i oczywiście Witajcie dziewczęta;-)
My na nogach od 6.15, ale nocka ok. Franio chyba tylko raz przebudził się na smoka. A teraz próbuje rozkręcić kino domowe - mały monter:-D A ja piję herbatkę z sokiem malinowym:-)

Miłej soboty Wam życzę:-)

yra245 cieszę się że u maluszka wszystko ok, pewnie Ci ulżyło:tak:
ajentka83 pocieszny psiak :-), mnie się ostatnio marzy piesek, ale to dopiero jak domek wybudujemy bo w mieszkaniu to :no::no:

Witajcie :happy2:

Ale mnie katar dopadł :wściekła/y: Mały też kicha częściej, ale wydaje mi się, że póki co jest w miarę ok. Ja chodzę w maseczce na twarzy :sorry: A mój P narzeka na ból gardła.
Dzisiaj obudziliśmy się dopiero o 7.30 :szok: Już dawno tak długo nie spałam.

Polusia gratki z okazji pojawienia się ząbka!
Yra cieszę się, że z fasolką wszystko ok :-)
Neska zdrówka życzę!
Ionka niezła kwota jak za receptę :szok:
Ajentka super psiak! Nasza psinka nie jest zachwycona Szymciem, niestety przedtem ona była najważniejsza, a jak pojawiło się dziecko spadła na drugie miejsce i jest zazdrosna.
E_kord zdrowia dla taty!

Ja też rodziłam bez znieczulenia, u nas w szpitalu nie ma. Bolesne skurcze miałam 2,5 h, a rodziłam ok 0,5 h. Także szybko. Tylko, że miałam podłączoną kroplówkę i to chyba przez nią bolało jak cholera.

Zapowiada się piękny dzień. Życzę miłej soboty!

jestem :) wszystko dobrze, maleństwo ma 5 cm jest cudowne, pięknie bije serduszko, jestem taka spokojna, bo genetyczne usg wyszło wszystko dobrze :)

super,że wszystko ok. Przypomniało mi się, jak byłam na genetycznym z Franiem. Tak się wiercił, że lekarz nie mógł przez 15 minut pomiarów zrobić, a na koniec Franio dostał czkawki:-D W sumie do tej pory jest wiercipięta :) wlaśnie patrzę na "zdjęcie" z tego usg, bo wisi mi nad głową. Franio miał wtey 7,04 cm :-)

Witajcie weekendowo!

Ja niewyspana...Mlody zasnal o 1 (!!!!)dopiero, a potem pobudka co godzine do 6....Ja nie wiem, jak on sobie radzi z taka mala iloscia snu....

yra super, ze wszystko w porzadku z fasolka!

e-kord zdrowka dla taty!

ajentka no to masz zawieruche....dobrze, ze juz biznes idzie w dobra strone!

ionka dzieki, przejde sie do apteki i zobacze co tu jest.

Milego Dzionka!

eh ja dziś wyspana, mały z racji tego że od lekarza wróciłam ok 22 poszedł tak spać, obudził się o 4 zjadł mleko i spał do 9 :) kochany dał mamie pospać :)

ja dziś dobry humorek, z maluszkiem wszystko dobrze, odetchnęłam i jestem dużo spokojniejsza, piękne słoneczko za oknem, czekam aż mój M wstanie ( jest po nocy) i na spacerek i zakupy.

aaa i jasiu ma ząbka, kolejnego , szóstego, ale idą mu te ząbki :0

aaa i próbuje raczkować pełną parą, jak narazie próby nieudolne, bo nóżki odpycha ale rączki jeszcze niewie, i efektem jest zarycie buźką o dywan. ale jest ambitny ćwiczy na potęgę.

miłego dzionka aaaaaaaaaa

Hej! Polusia gratulujemy zabka drugiego!!
ajentka sliczny psiaczek. Tez bym chcaial takiego my mamy 2 kundelki po podworku lataja,jeden chodzi ze mna i z mala na spaceryi zawsze lezy kolo wozka a jak placze mala to staje na kole i zaglada do niej a ona juz cisza. :)
Moja tez tv lubi ogladac a szczegolnie reklamy heyah.
a i faktycznie viburcol juz jest na recepte bo wczoraj bylam ale pol opakowania mi sprzedala bez recepty.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien Doberek:)

Pogoda piekna,ale siedzimy w domku i czekamy na M.Nocka znowu zaliczona do nieudanych dwa razy obudził sie na mleko z płaczem nie mógł zasnac wtedy smok mu wypadał,oj ciekawe kiedy bedzie tak ładnie zasypiał całe noce.

Dobrego dnia:)

Do góry