reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

pogubiłam się co komu ;-)

Madzia świetne wieści!!! :-D

Katrinka jestem za nrem 1 :-)

Caroline ty szczęściaro!! :-)

ja od jutra słomiana wdowa, normalnie dola łapię :-(

reklama
ionka na dlugo slomiana?

Madzia super wiesci, bardzo sie ciesze, ze nasz dzielny Bartus juz wszystkie operacje ma za soba.

My mamy Maxi Cosi ale nie wiem nawet jaki model, jak wyciagne z piwnicy to napisze, ale ogolnie bardzo fajnie sie spisywal z wczesniejszym dzieckiem.

Marciaa głosik oddany, a i mam pytanie ćwiczyłaś kiedyś z gumą? my na aerobiku ostatnio zaczęliśmy i jakoś mi to nie leży....
polusia poproszę o bigosik;-)
ramari Madzia super wieści, gratulacje!
Cc Ty to masz szczęście dziewczynko, super!
katrinka waham się pomiędzy nr 1 a nr 3....

Witajcie Kochane! U nas tradycyjnie pobudka o 6. Teraz Franio siedzi u taty na kolankach, musi się troszkę nacieszyć tatą przed wyjściem do pracy, a ja piję herbatkę i mam chwilkę na bb:-)
Miłego dnia Dziewczyny:-)

Nasze śniadania raz lepsze, raz gorsze... Dziś znośnie, chociaż nie rozumiem dlaczego płacze i otwiera buźkę do łyżki, robimy przerwę na smoczek i zabawkę i za chwilkę znowu kolejna partia kaszki... zwariować można

Hej czy WY rano też czujecie się takie wyplute??? A tu jeszcze choroby dookoła:wściekła/y::wściekła/y: nawet kawy na razie nie moge się napić:no:
Pogoda piękna a na dwór nie da się wyjść bo Igor chory :wściekła/y::wściekła/y:

Witam sie dopiero teraz.Połowa dnia nie było nas w domku.

Dziewczynki mam dobre wiadomosci bylismy w szpitalu i kardiolog powiedział ze Bartus nie bedzie miał juz operacji ładnie blizna sie goi i dostalismy zielone swiatło na rehabilitacje w srode jedziemy do pediatry zeby go przebadała,bo nie bylismy jeszcze po operacji.Ta malutka dziurka powinna sie zrosnąc.Za miesiac kontrola.Tak bardzo sie ciesze.

Moni buziaki dla Pawełka:)

Super wieści :-)

Witajcie
moje dziecko się zlitowało i tylko wstawałam 2x! JUHU!:

Myszowata ćwiczenia z gumą miałam. Są dobre ale na uda. Na ręce nie lubiłam bo wolalam hantelki:-)

Oj ja kiedyś byłam na takich zajęciach z gumą jak dla mnie strasznie ciężkie no ale u mnie z kondycją kiepsko:-p

Witajcie:)
Monia spóżnione buziaki dla Pawełka:)
Madzia super wieści!!!Będzie tylko lepiej:)
Ramari głasku dla brzusia:)
Polusiu i Marciu zrobione!
Ajentka my też nie mamy mocowania ...
CCarolinka gratuluję wygranej:)Ty masz coneco zenith i jak się sprawuje? Lubie tę firme ,miałam parasolkę i fotelik, dla synka.Teraz chyba kupie znowu tego zenitha, Ogladałam ,materiały sie zmieniły.To dobrze rokuje,bo Miłoszkowi strasznie sie pociły plecki w foteliku.
Moja pociecha u babci spała dobrze a wróciliśmy do domu i lipa.Nocka szarpana i masę przebudzeń z jekiem:(
Ide ja położyć niech dośpi.Miłego dnia

Neska dużo zdrówka dla Ciebie i Igorka:)

frotka, Natalka jeździ w nim około miesiąc czasu i jest ok :) Szwagierka ma sklep z zabawkami, ciuchami , wózkami, fotelikami itp i od niej go dostaliśmy, ludzie kupują i go chwalą :)

Choinka Nr 1 najładniejsza :)

U nas nocka super :) 2 pobudki :) jedną zaliczył mąż drugą ja :) Najgorsze, że Natalka w środku nocy sobie staje w łóżeczku i stoi! Na szczęście gdy ją odłożę po chwili usypia.

Miłego Dnia życzę!

reklama
Witajcie!
Mlody znowu pobudka o 4, ale tym razem nawrzucalam mu zabawek do lozeczka i sie zajal do 5.30. Dopiero teraz zasypia....a nocka taka sama jak zwykle.....:-(

cc u nas wlasnie to samo, odkad nauczyl sie wstawac, to zaraz na nogi jak sie tylko przebudzi, ale dla niego to ciezko z powrotem do snu ululac, bo lepiej sobie postac....

madzia super wiesci!!!!!:-) :-)

katrinka choinka nr 3!

juz sie zdziwilam z tym Tobi, ze potrzeba bazy....poszukalam na pl stronce i tam tez jest napisane, ze bez bazy! skoro ja uzywam bez....

a i jest artykul o skokach rozwojowych na BB
Raz burza, raz słoneczko – skoki rozwojowe w pierwszym roku życia dziecka - BabyBoom

Dobra lece, bo Mlody sam nie zasnie....

Ostatnia edycja:
Do góry