reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Maborka i Frotka duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuze buziaki dla Waszych dzieciątek:)

Witam:)

Dzisiaj jestem wyspana Bartus tylko o 5 obudził sie na mleczko i pospalismy prawie do 9,moj M jechał do miasta,pogoda pod psem pada wieje jesienno.Jeszcze troszkie i Bartus bedzie miał 9 miesiecy czas leci.A i tez oglądałam o tym Alanku prawie w tym samym miesiącu i prawie w tym samym czasie miał operacje chyba nie pamietam dokładnie.Dumna jestem ze mam tak dzielnego synka.

Dobrego dnia:)

Ostatnia edycja:
witam się w ten ponury deszczowy poranek.
wiecie co mnie wkurza: cały dzień leje i wieje, siedzimy juz tydzień w domu, a noce piekne!! :wściekła/y:

Szymon duży chłopiec, już 10 miesięcy ma!!! :-)
Milenka go goni :-)
najlepszego :-)

noc u nas ok, jedna pobudka jak zawsze, pobudka rano o 7 i potem spanie do 8:13 ;-)

idę, bo syrena wyje.

dzień dobry kochane :)
nocka ok, mała przespała ładnie nockę:)
wiecie u nas tak strasznie wieje że od wczoraj nie mamy prądu. połamało w okolicy drzewa i zerwało linie energetyczne:( dobrze że miesiąc temu mój M zakupił agregat i produkujemy sami sobie :)
słoneczko świeci ale chyba ze spaceru nici bo wieje tak że głowy urywa :(
mała taka marudna nic tylko płacz, jeju pakuję ją i w kosmos wysyłam. może ktoś z Was chce takiego zbója :)

Milenka, Szymon wszystkiego najlepszego kochane maluszki *)

miłego dzionka :) oby Was nie porwał ten wiatr wstrętny :)

Maborka i Frotka całuski dla Waszych pociech!
blu zdrowia!
Cc dzięki za przypomnienie o próbeczkach!

Witajcie!Kurcze od rana nie było netu - pewnie wiatr. Nocka ok. Byłam u pediatry z wynikami i jest wsio ok:-)
Życzę Wam miłego dnia i uciekam bo mamę mam w gościach;-)
do potem

Dziekujemy za życzonka :) Szymonkowi słodkie całuski:***
Polusiu a u mnie błoga cisza bo dziecie spi, chyba nocke nadrabia, bo dała popalić.Dobrze,że macie ten agregat:)
U nas też tak wieje ,że wszystko fruwa.Ogólnie nieprzyjemnie.Też musze na poczte ale wyskoczę sama, jak T wróci z Miłoszkiem po17.
Madzia naprawdę dzielnego macie synusia.Ukochaj go mocno:)

uff... wlasnie udalo mi sie ogarnac troche pokoj... od zamkniecia sklepu (poprzednia sobota) dopiero poupychalam te rozne graty...

a moje dziecko wstalo wlasnie z 20 minutowej drzemki... porazka... :eek:
a myslalam, ze uda mi sie jeszcze kilka rzeczy zrobic.
nie ruszam go, poki grzecznie sobie stoi w lozeczku..

wow Frotka Milenka ma już 9 miesięcy ! niebywałe ... mój Antoni dopiero co 6 miesięcy miał - duże różnice w Marcowiątkach ;) oczywiście wszystkiego co najcudniejsze dla córci :-)

MoniskaBe dzielna jesteś ! Tyle roboty miałaś z otwarciem sklepu, teraz znów przeniesienie się do internetu - podziwiam, że dajesz radę ;-) brawo :-)

Kończę kawkę poranną - zimna co prawda ale ta krótka chwila dla siebie smakuje w każdej postaci :happy::happy::happy:

Antoni posadzony na leżaczku przyjmuje pozycje 'zwisającą' :eek: ... polega to na tym, że zrzuca coś na podłogę i próbuję sięgnąć po utracony przedmiot ... gdyby nie pasy to byłby to skok na główkę :baffled: ... grrr ... aż mi ciarki przechodzą jak Go widzę w tej pozycji

Dzisiaj mój synuś włożył sobie sudokrem do paszczy ... serce mi stanęło :no: Złapałam za wystającą część i wyciągnęłam ... zatyczka została :baffled: dzięki Stwórcy i tą część wyciągnęłam ale słabo mi się zrobiło - a wczoraj oglądałam na ddtvn sprostowanie do materiału o zakrztuszeniach ... :confused2:

reklama
Jeny jak te dzieci rosna:) Wszystkiedo dobrego dla ostatnich jubilatow!!!
Moj jutro skonczy 7 miesiecy, ale nie zabiera sie za raczkowanie, za to caly czas chce stac, tylko sam nie potrafi sie postawic w takiej pozycji, no i trzeba go prowadzac, bo chce drepatac. Za co siedzi juz bardzo stabilnie i nie kiwa sie na boki, siega po zabawki bez wywrotki, tylko jak juz nie chce siedziec to rzuca sie do tylu;)
n&h to musialas sie strachu najesc, biedaczko!:/ Co te nasze dzieciaki nie wymysla echhhh

Do góry