reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny, jestem taka trąba... Zastanawiałam się, dlaczego życzycie 'naj' Szymkowi, myślę sobie, no urodzin dziś nie ma, ale to w sumie miłe i tak miałam podziękować, gdy nagle, gdy czytaliśmy tknęło mnie - no jasne! :D:D ha, ha Jakaś nie rozgarnięta dziś jestem.
DZIĘKUJEMY ślicznie:) 10 miesiąc za nami ;)
Pozostałym Maluszkom życzymy najlepszego czasu z mama na świecie właśnie dziś :*

Ostatnia edycja:
reklama
n&h nasze dzieciaczki są bardzo pomysłowe
Tabasia mój też coś ostatnio tak dziwnie warczy jakby nos czy gardło....ale pediatra się nie przejęła choć go nie badała....może i ja zrobię test fridą
monia każda z nas ma gorsze okresy, głowa do góry, masz K, masz synka, jakoś się wszystko unormuje

Jestem dziś taka ospała...nic mi się nie chce...tylko spać, a na to pozwolić sobie nie mogę

n&h nasze dzieciaczki są bardzo pomysłowe
Tabasia mój też coś ostatnio tak dziwnie warczy jakby nos czy gardło....ale pediatra się nie przejęła choć go nie badała....może i ja zrobię test fridą
monia każda z nas ma gorsze okresy, głowa do góry, masz K, masz synka, jakoś się wszystko unormuje

Jestem dziś taka ospała...nic mi się nie chce...tylko spać, a na to pozwolić sobie nie mogę

o !!!
tego mi trzeba... spac.....

ide po kawe...

Milenka, Szymonek- samych słodkich dni, i dużo radościiiiiiiiiiiiii:)
no nam też mówią że pewnie ta alergia przejdzie więc tej wersji się trzymamy:)
właśnie przyszedł śpiworek do wózka, jest cudny, mam nadzieje że małej tej się spodoba:)

U nas tez caly dzien na rekach mala teraz mnie plecy bola od noszenia jej bo jest co 8,5kg jak nie wiecej. Jutro sie wyspie bo D w domu i on wstaje a ja spie...jak dobrze. Ide kolacyjke jakas zjesc i spac. Dobranoc Wam slodkich snow niech dzieciaczki grzecznie spia.:-)

reklama
Do góry