reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

jejku jak dobrze moje dziecko już śpi, ale dała dziś popalić. kurka wodna nie wiem już co z nią robić, najlepiej jakby grzebała po moim laptopie albo stała na tych swoich krzywych nóziach.

reklama
Natalcia również już śpi, zresztą z wieczornym usypianiem nie ma problemu, godzina 19 i sama się prosi o spanie :)

Dostałam dzisiaj pampersy 5 szt, oraz gazetkę Twój maluszek.

maborka dla synka również buziaki!

Miłego wieczoru życzę!

Moje probuje usnac i jest u nas dokładnie tak jak polusia mowisz. Albo na nogach albo laptop juz mi popsuł i wlasnie mam swojego lapka od naprawy. Mam naucze nie dawac i koniec! Swoja droga dziwne Niko zawsze chwyta nie to co powinien :>

Ale jestem zmeczona. Trochę dziś pojezdzilismy. Zamówiłam tort na chrzciny w kształcie szatki:-) brakuje mi tylko białej czapki.
Potem odebralismy auto z salonu bo oczywiscie n-ty raz nie moga naprawic i co...gosciu podejżdza i mowi sory dajcie nam 30 minut znowu cos nie halo i tak nam zeszło 1,5h ! potem ikea -są swietne pacynki dziewczyny! rekiny, nietoperze, delfiny:)

jem jabłuszko dzis nie cwicze mam meeeega lenia :)

o i też dostałam pampki:)

A monia masz moze kombinezon na teraz taki cieplejszy na 74?
niestety..
jest tylko zimowy na 9 miesiecy, juz wystawiony.
Natalcia również już śpi, zresztą z wieczornym usypianiem nie ma problemu, godzina 19 i sama się prosi o spanie :)

Dostałam dzisiaj pampersy 5 szt, oraz gazetkę Twój maluszek.

maborka dla synka również buziaki!

Miłego wieczoru życzę!

ta to ma szczescie, ciagle jakies gratisy :-)

A ja oglądam film na tvn...nuda! M się uczy, rysuje jakieś wykresy:-DA ja mam mega chcicę na sok pomarańczowy - wypiłam już prawie litr i wciąż mi się chce, a najchętniej to takiego świeżo co wyciśniętego.....Franko śpi i w końcu chwilka dla siebie, śpi już od godzinki. A tak dziś szalał, że szok. Na 4 razy rozładowywałam zmywarkę bo co chwilkę odciągałam go od czegoś lub ratowałam przed upadkiem gdy stał np przy meblu i stwierdził, że jedną ręką można się trzymać a drugą np machać:zawstydzona/y::sorry:
Cc ja wczoraj dostałam pampersy, kurde wkręciłam się w te próbki;-)

A ja oglądam film na tvn...nuda! M się uczy, rysuje jakieś wykresy:-DA ja mam mega chcicę na sok pomarańczowy - wypiłam już prawie litr i wciąż mi się chce, a najchętniej to takiego świeżo co wyciśniętego.....Franko śpi i w końcu chwilka dla siebie, śpi już od godzinki. A tak dziś szalał, że szok. Na 4 razy rozładowywałam zmywarkę bo co chwilkę odciągałam go od czegoś lub ratowałam przed upadkiem gdy stał np przy meblu i stwierdził, że jedną ręką można się trzymać a drugą np machać:zawstydzona/y::sorry:

mialam ochote na ten film, ale niestety wieczor to jedyny moment kiedy w spokoju moge pracowac :-D

moje dziecko zrobilo sie taki cycoch mamusi, ze jak mnie nie widzi dluzsza chwilke albo nie dotyka mnie to placze i leci do mojej nogi albo sie po mnie wspina jak siedze obok..
na dluzej nawet z tata nie zostanie, bo zaraz wyciaga do mnie lapki...
i sie tuli tak slodko :-)

Redan tez juz spi i sie pochwale, ze bez rak, ani bujania...na razie trzymalam go za raczke i nucilam aaaaa, zasnal po 20 minutach...:-)...za pare dni po prostu bede siedziala na lozku obok, itd....

a i u nas tylko laptop i komorka! Juz mi literki i spacja uciekaja..hehehehe

do tego dzisiaj jest Bonfire Night w Anglii i fajerwerki wszedzie, oby Mlody spal....

mialam ochote na ten film, ale niestety wieczor to jedyny moment kiedy w spokoju moge pracowac :-D

moje dziecko zrobilo sie taki cycoch mamusi, ze jak mnie nie widzi dluzsza chwilke albo nie dotyka mnie to placze i leci do mojej nogi albo sie po mnie wspina jak siedze obok..
na dluzej nawet z tata nie zostanie, bo zaraz wyciaga do mnie lapki...
i sie tuli tak slodko :-)

oj tak :-) uwielbiam to tulenie....moj na bank tez synus mamusi!

No wlasnie dzwonil moj M i mowil, ze oni tez pala wielki ogien (u nich to okazja do spalenia starych palet hihi). I wokolo fajerwerki!

reklama
Do góry