Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety..A monia masz moze kombinezon na teraz taki cieplejszy na 74?
Natalcia również już śpi, zresztą z wieczornym usypianiem nie ma problemu, godzina 19 i sama się prosi o spanie
Dostałam dzisiaj pampersy 5 szt, oraz gazetkę Twój maluszek.
maborka dla synka również buziaki!
Miłego wieczoru życzę!
A ja mam mega chcicę na sok pomarańczowy - wypiłam już prawie litr i wciąż mi się chce, a najchętniej to takiego świeżo co wyciśniętego.....Franko śpi i w końcu chwilka dla siebie, śpi już od godzinki. A tak dziś szalał, że szok. Na 4 razy rozładowywałam zmywarkę bo co chwilkę odciągałam go od czegoś lub ratowałam przed upadkiem gdy stał np przy meblu i stwierdził, że jedną ręką można się trzymać a drugą np machać

A ja oglądam film na tvn...nuda! M się uczy, rysuje jakieś wykresyA ja mam mega chcicę na sok pomarańczowy - wypiłam już prawie litr i wciąż mi się chce, a najchętniej to takiego świeżo co wyciśniętego.....Franko śpi i w końcu chwilka dla siebie, śpi już od godzinki. A tak dziś szalał, że szok. Na 4 razy rozładowywałam zmywarkę bo co chwilkę odciągałam go od czegoś lub ratowałam przed upadkiem gdy stał np przy meblu i stwierdził, że jedną ręką można się trzymać a drugą np machać
![]()

mialam ochote na ten film, ale niestety wieczor to jedyny moment kiedy w spokoju moge pracowac
moje dziecko zrobilo sie taki cycoch mamusi, ze jak mnie nie widzi dluzsza chwilke albo nie dotyka mnie to placze i leci do mojej nogi albo sie po mnie wspina jak siedze obok..
na dluzej nawet z tata nie zostanie, bo zaraz wyciaga do mnie lapki...
i sie tuli tak slodko :-)