reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dzień dobry :)
u nas nocka jak zwykle czyli pobudka o 7 jedzonka i spanko do 9 :)
teraz marudzi na puzzlach.
wiecie dziewczyny chyba umieram tak strasznie kuję mnie koło serca w mostku i tak jakby do ręki mi promieniuje. nawet nie wiem co mam wziąć a do lekarza dziś to tylko na ostry dyżur. cóż jak mi nie przejdzie do wieczora to chyba będę musiała jechać.

u nas piękne słoneczko tylko wiatr taki że głowy chce urwać.
wszystkim chorym życzę zdrówka:)
miłego dzionka :)

Dzień dobry :)
u nas nocka jak zwykle czyli pobudka o 7 jedzonka i spanko do 9 :)
teraz marudzi na puzzlach.
wiecie dziewczyny chyba umieram tak strasznie kuję mnie koło serca w mostku i tak jakby do ręki mi promieniuje. nawet nie wiem co mam wziąć a do lekarza dziś to tylko na ostry dyżur. cóż jak mi nie przejdzie do wieczora to chyba będę musiała jechać.

u nas piękne słoneczko tylko wiatr taki że głowy chce urwać.
wszystkim chorym życzę zdrówka:)
miłego dzionka :)

kurcze.. no to jak nie przejdzie to jedz na pogotowie..

u nas niestety od 3 dni nieprzerwanie deszcz.. i sie kisimy w domu..

Polusia uwazaj kochana albo zadzwoń na ten ostry dyżór spytaj ,bo takie niepokojące objawy jak przy sercu.Dzwoń na pogotowie bez wahania.
Monia fajnie,że odpoczęłaś:)Sen to zdrowie:)
n&h maść majerankowa jest w użyciu i nasivin i sół morska , niby nosek czysty a słychać że nie do końca. Spływa do gardełka mimo oczyszczania i juz pokasłuje:(Lekarz nas chyba czeka.
Ugotowałam pomidorówkę ,mała zaraz spać a my za te ciacha sie bierzemy.

polusia nie czekaj do wieczora
n&h prościzna - tuńczyk w oleju w dużych kawałkach, kukurydza z puszki, czerwona papryka, tarty żółty ser, majonez, proporcje i przyprawy wedle uznania:-)

Dzien Doberek!
U nas w koncu sloneczko wyszlo!

ionka no to super z ta paczka!

polusia nie czekaj! Kiedys mialam takie klucia od stresu, ale one byly pod sercem bardziej, niz z boku. Mialam je nieprzerwanie przez pare godzin, przechodzilo na pare godzin i znowuz....

a Mlody przez wczorajsze fajerwerki pare razy sie budzil z wielkim placzem....

Milego Dzionka!

wiecie nie pojechałam na ostry dyżur bo ja strachuś jestem ale zadzwoniłam powiedziałam co mnie boli i kazali wziąć nitroglicerynę , dobrze że teściowa ma. ma podobno przejść po tym jeżeli do wieczora nie przejdzie to mam podjechać na szpital bez gadania. zobaczymy może przejdzie, wzięłam ten lek i czekam.
ale jak to się mówi złego diabli nie biorą więc może mnie nie wezmą :)

polusia ja tam eksperymentów z lekami nie lubię ... telefoniczna diagnoza? ... może jednak zostaw dzieci teściowej i przejedź się na pogotowie, hm? Mój Bro jest ratownikiem medycznym i tymi swoimi opowiadaniami z pracy mnie przeraża ...

reklama
Polusia, a boli Cię jak wdychasz powietrze? Ja tak czasem mam i to jest nerwoból.

U nas chłopaki dalej mają katar i kaszlą, ale powoli jest coraz lepiej. Ja biorę antybiotyk. Adasiowi się przebijają górne jedynki, jedna już przebiła skórę, a druga jest tuż tuż. W związku z tym wczoraj wieczorem czuł ogromną tęsknotę za cycusiem - co go położyłam w łóżeczku, to za chwilę stał i wołał ;) W końcu go wzięłam do siebie i oglądałam sobie film, a on cycał chyba przez pół godziny, a potem sobie spokojnie zasnął :)

Do góry