reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam sie i ja!
Nocka nie zabardzo:( Ola budziala sie, poplakiwala a o 3 nie chciala zasnac. Dzis rano tez starsznie marudna. Widze jakas biala kropeczke w paszczy ale moj smok nie chce tej paszczy pokazac, wiec nie wiem co sie tam dzieje.
Polusia Zdrowka zycze!! No i posluchaj dziewczyn i uciekaj na ten ostry dyzur!!
Myszowata dzieki za przepis na salatke. Tez lubie tunczyka:)
Wszystkim zakatarzonym zrowka zycze!
Blu gratuluje nowych zabkow!
U nas ciplutko ale wiatr chce glowe urwac:( Bylysmy chwile na spacerku ale chowalysmy sie za domem.

reklama
u nas również pogoda dla surferów ;D Byliśmy na spacerku, z tym że założyłam parasolkę Niniemu na wózeczek. Grrrr... zabrakło marchewki w moim sklepie ekologicznym zatem dzisiaj zupka ze zwykłej będzie.

Blue 3mam kciuki za pogonienie choróbsk wszelkich.

Myszowata dziękuję za przepis - dokupię kukurydzę i zrobię na kolację :) mniam :)))

blu zdrówka Wam życzę *)

a mnie boli cały czas, nie ważne czy oddycham, czy leżę, czy siedzę. zaraz podjadę do całodobowej opieki medycznej i zrobię ekg, bo coraz bardziej mnie to martwi :(

blu zdrówka Wam życzę *)

a mnie boli cały czas, nie ważne czy oddycham, czy leżę, czy siedzę. zaraz podjadę do całodobowej opieki medycznej i zrobię ekg, bo coraz bardziej mnie to martwi :(

polusia jedz koniecznie z serduszkiem nie ma zartow!!!

a u nas jakos leci. Dzieciaki starsze przeziebione i leczymy sie malinkami i cytrynka:)
Franko spi po obiadku, wyhasał się dziś na podłodze i w kojcu pochodził :)
nocka super, jedna pobudka na picie po 4.00 a o 6.00 210ml mleka i spanie do8.30 :)

Ja porobiłam porządki i siedze z dziaciakami w domku bo paskudna pogoda i nie ma opcji wyjsc na dwor. Siedze i buszuje na allegro :) ale o tym w wątku święta, święta.

Jutro odwiedza mnie brat przyjezdza z dziewczyna ze Skierniewic. Dzieciaki juz sie nie moga doczekac bo wujek jest jak sw. Mikolaj, zawsze worek prezentow ma :)

polusia jak się czujesz???

Okropnie mi się dłuży dzisiejszy dzień, M w szkole, my z Małym zalegamy w domu bo leje i leje. Miałam robić sałatkę, ale mama przynisła mi mega porcję sałatki jarzynowej, więc z tuńczyka zrobię w poniedziałek:-)

no więc byłam : zrobili mi ekg- jest w porządku, zbadali, ciśnienie w porządku mam. lekarz mówi że raczej to nie serce ( raczej robi wielką różnice ) , jemu wygląda to na zawianie. ale ja nawet jak po drewno wychodzę to zakładam polara. dostałam leki przeciwzapalne i przeciwbólowe i przykaz że jeżeli nie przejdzie do poniedziałku to mam iść do kardiologa. zobaczymy co z tego będzie. leki wzięłam ale nic nie puszcza :( dziś M mi bardzo pomaga. dał małej deserek i poszli się położyć. ja leżę sobie w salonie i oglądam powtórki Majki .

polka zdróweczka dla maluszków *)

Witam Was Kochane:)

U nas dzisiaj prawie cały dzien sprzatanko,M umył okna a ja reszte.Bartus w nocy ładnie spał i był dzisiaj grzeczny.

Mamy dwa zęby prawa jedynka i prawą dwójke jakos dziwnie mu te zabki rosną.

polusia kochana odpoczywaj duzo!

reklama
Do góry