Wiloneczka Romer King Plus jest węższy od Tobi-zwłaszcza zagłowek i nie pasuje do wszystkich aut- przetestowaliśmy na naszej córce i wsumie wybraliśmy Maxi Cosi Priori-idealny nawet w kombinezownie - najlepiej sie czula w nim i nie płakala wiec kupilismy
K_arolaja super że Pawełek zdrowy...powiedz mi kochana bo pewnie na dniach nas czeka badanie kału na jakie dokładnie pasozyty mialas skierowanie i ile płaciłas...bo jednak prwyatnie zrobimy je!!
Mississ gratulacje czekamy na fotki Jasia
A my na mikolajki dalismy małej klocki cos a'la lego duplo tylko tescowa wersja

i wlasnie fotelik samochodowy
A ja w pt przezylam kryzyzs jakiego podczas calego macierzystwa nie mialam...GAbek w czw byla po goraczce "zdrowa jak ryba" za to w pt co chwila płakała i prężyła sie ze aż w literece C sie wyginala-ja sobe cos ubzduralam ze ja coś boli i mialam takie wyrzyty sumienia ze nie zrobilam badania moczu ze zaczekalm płakac razem z nia...dosłownie wyłam-az ona przestala i zaczeala sie na mnie patrzec

ale nie moglam przestac...chyba siedzenie w domu, zmeczneie i samotnosc wyszly po 8miesicach

przez to nie pojechalismy na weekend do mojej mamy

i postanowialm ze w ndz zostaie M z córka i pojade na zakupy - co sie wiąże ze min 4 godz by mnie nie bylo- postawnoialm ze zrobie cos dla siebie pierwszy raz bez dziecka...nigdy nie zostaiwlam jej zawsze bylam z nia przez 8mcy 24godz na dobe 7 dni w tygodniu !!!....zrobilam test - 1 raz Krzys w sobote uśpil małą wiec ndz moglam poszalec....no i plan byl dobry lecz komunikacja miejska zawiodla !!!!!!!!!!!!!! po pol godz czekania na autobus wrocilam do domu

bo u nas jezdzi tylki 1 autobus i do tego tak zmarzlam ze az palce parwia odmrozilam

tak skonczyla sie moja przygoda z zakupami ale mimo wszystko poprawil mi sie humor

zanudzilam was moja historia koncze bo dziecko mis ie budzi
buziaki i miego dniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa