reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hejo kochane! Dawno mnie nie było.. Wpadłam by się pochwalić, że Olivcia ma drugiego ząbka ;D Skończyła 9 miesięcy, i ogólnie fajnie jest ;) Pozdrawiam.

Mam nadzieje, że u Was ok. A co z Bartusiem? Miał już tą operacje? Biedaczek malutki.. :( Buziaczki dla wszystkich chorych dzieciaczków i duzioooo siły dla ich mam i tatków.

A, no i oczywista, gratki dla Missis;) Jak zobaczyłam foto Jasia na nk to aż łzy w oczach miałam, że jej się udało w końcu! :)

missiiss gratuluję z całego serca!!!
Agulka fajnie, że Wam się układa na nowym miejscu, oby tak dalej!
polusia zdrowia dla Was!
Marciaa Tobie też zdróweczka!
dronka przeżyłam podobny kryzys w sobotę, była u mnie mama, więc zajęła się Małym przez kilka godzin a ja mogłam się wypłakać, wyżalić itp - mój syn nie daje mi się mocno we znaki poza ganianiem za nim po całym mieszkaniu, ale i tak jestem ledwożywa, przemęczona, niedospana itp...A mój M dziś od rana, że może by już drugie...eh...faceci

chyba dzis nie pojdziemy do tego lekarza, pawel spi, ale jutro tez bedzie i to w godzinach rannych wiec lepiej...:tak:

dronka to bylo zwykle badanie kalu na pasozyty za 6,5 zl i test elisa na wykrywanie lamblii za 24 zl
a kryzys..., no coz dobrze juz ze minal:tak:

ja posiadam fotelik 0-18 renolux i tez spokojnie sie miescimy jak na razie:tak:

kurde wlasnie wypilam kawe i zjadlam 2 kawalki ciasta, osz!!!:wściekła/y:

polusia zdrowka dla calej rodzinki, ale was zlapalo:-(

agulka fajnie ze sie uklada:tak:

a my po lekarzu. jasiu ma 3 dniówkę, ogólnie ma już wysypkę na główce i zaczęła się na brzuszku. teoretycznie nie powinien już gorączkować, ale jakby gorączka wróciła mamy skierowanie już na mocz i krew.

poprosiliśmy o skierowanie do neurloga bo jasiu nadal sam nie siedzi, znaczy się zaczyna już powoli siadać z pozycji raczkującej, ma nóżki już do przodu i podtrzymuje się rączkami, no i nie daje nam spokoju ten gest główki "nie nie nie" i to też skonsultujemy, najlepiej kazała nam nagrać i wtedy pokazać. nie robi tego już często ale czasami się zdarza. wiadomo lepiej zapobiegać, tak samo z siedzeniem. lepiej to sprawdzić.

Yra wierze, ze Maluszek lada dzien nadrobi swoje zaleglosci w siadaniu :-)

moj to leniuch... potrafi z pozycji do pelzania usiasc, ale mu sie nie chce, woli sie wspiac po lozku lub przy mojej nodze i dopiero usiasc.
Tak samo jest z raczkowaniem, podpelzuje do czegos, np mojej reki wspina sie na kolana i ja w tym momencie cofam powoli reke... i co? raczkuje do mojej reki.
Widocznie zalapal, ze szybciej przemieszcza sie pelzajac niz raczkujac.

Mam filmik jak moje dziecie pelza, ale jest u meza na telefonie, dzisiaj zgram, to sie posmiejecie :-) oczywiscie na zamknietym.

moja tez najpierw pełzała, teraz raczkuje sobie, ale jednak wciąż szybciej chyba jej idzie pełzanie, więc jak chce gdzies migiem dojść, to jak snajper ;-)

yra, moja zaczęła siedzieć pewnie mniej więcej w wieku Jasia, więc może daj mu jeszcze parę dni, a Cię zaskoczy :-)

reklama
Do góry