reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewczynki mam pytanie za 100 punktów: używała bądź używa któraś z Was plastrów Evra? muszę teraz zrobić tą 7 dniową przerwę i właśnie się zastanawiam co będzie jeżeli jej nie zrobię tzn, założę kolejne 3 plasrty i potem dopiero przerwa. kurcze jadę do tego spa i wypada mi wtedy ściągnięcie plastra a tego nie chcę. może któraś tak robiła ? poradźcie :)

miki fajnie że udało się te prezenty kupić :)

reklama
Cześć dziewczynki!
Ja padam na twarz...obie moje córy chore.. a starsza to nie wiadomo na co... lekarz stwierzdiła że nic jej nie jest a ten kaszel który ma to objaw spływania kataru.... ale ona kaszle tak ze jej sie cofki zdarzają... ma dziwne wypieku na policzkach - głównie pod wieczór, brak apetytu... bolą ją nogi...jest osłabiona...rany ja już nie pamietam kiedy one obie były zdrowe!
Ale miły akcent to jasełka w przedszkolu... było ładnie i prezent był...!Poza tym wygrałam jedna z nagród z konkursu w kalendarzu adwentowym..... miło:tak:!
Poszperam jeszcze o chorobach i lece spać!
Branoc!!!!!

cc głos oddany a dzieciaki bosko wystrojone :) Mikołaj przyniesie na pewno dużo prezentów :) a ten przepis Frotka wrzuciła na kulinarny ? Chodzi mi o pierniki :) są piękne.

Dziękuję dziewczyny :) mam 3 miejsce ale z małą przewagą pkt :) także każdy głosik przyjmiemy :) można codziennie głosować. Co do pierniczków nie wiem czy wrzucała, z wielkiego żarcia przepis.

Witam sie! U nas nocka fatalna. Pobudka o 23, 1 , 3 przerwa w spaniu do 5 i o 7 pobudka:( Czy sa jeszcze jakies butelkowe dzieci, ktore budza sie na jedzenie w nocy??

moja :-) raz się budzi, ale mi to nie przeszkadza.
u nas bunt butelkowy też był, ale na szczęście już minął. nie wiem, co poradzić, chyba trzeba przeczekać...

Tabasia, żadne żele nie działają? :-(

Myszowata, dużo zdrówka dla Franko!

Frotka, nie przejmuj się sprzątaniem i gotowaniem :-) ja też byłam i jestem wielką przeciwniczką harowania jak koń, żeby potem na wigilijnej kolacji siedzieć półprzytomna i myśleć, że jeszzce to będzie trzeba pozmywać.

w tym roku święta u nas :-) ja będę robić jak najmniejszym nakładem pracy ;-) wiem, że rok temu mówiłam, że w tym na pewno polecimy do Pl, żeby Ol miała takie rodzinne święta, no ale wyszło inaczej...

Caroline, piękne pierniki!

Polka gratuluje pierwszych kroczków Franusia:)
Sylusia zdrówka dziwewczynkom, oby juz koniec tych chorób!Fajnie,że wygrałas.Miłe jest kazde wyróznienie:)
CCarolka głosuje codziennie:)
Miki to najprzyjemniejsze zakupy za wami, prezenty:)
Polusia nie znam sie niestety:(nie pomoge:(
Miłoszek był dzisiaj z przedszkola w fabryce bombek i kupił zestaw 6 bombek (6zł), błękitnosrebrnych sopelków:)Pani była zdziwiona, bo wszystkie dzieci brały to samo co koledzy:)Pierwszy samodzielny zakup bez roddziców:)

reklama
Do góry