Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To jest jakis obled, czasem lepiej zrobic skromniej, a na luzie, niz pichcic do rana, a pozniej umierac ze zmeczenia, zamiast odpoczywac. Niestety i ja tak mam, ze "zastaw sie a postaw sie". Charuje jak wol, a pozniej mnie te swieta w ogole nie ciesza 
Na pocieszenie dodam, ze nasza Wielkanoc skonczylam sie fast foodem, bo ja po cesarce nic nie zrobilam, a M mi z dzieckiem pomagal. I przezylismy
Ojjj biedny Franko :-( Ja jak bylam w PL ponad tydz. sie probowalam dodzwonic do mojej pediatry, napisalam jej nawet sms, oczywiscie bez odpowiedzi... Zawiodlam sie wtedy...przed chwilką już miał 38,9 - dałam nurofen i śpi, oczywiście pediatra komórki nie odbiera (nasuwa się pytanie czemu dała mi w ogóle wizytówkę z numer tel skoro od wczoraj od 17 do teraz zgłasza się albo odrazu automat albo po kilku sygnałach). Dziś przyjmuje od 12 do 18, a od 16 chore dzieci - rzecz jasna numerków nie ma ani na dziś ani na jutro, więc idę ok 16 (jak już dostanę ten wynik moczu) i mam nadzieję, że nas przyjmie...
hehe u nas tez troche sie pozmienialo, czasem ma 3 drzemki, jakby mial 4 miesiace znowuu mnie wariactwo, pawel zasnal po raz drugi, wszystko mu sie poprzestawialo, buu
ja nie chce znow pobudki o 4 rano

U nas ponoc ida mrozy od soboty... brrrrrrrrrrrrrmyszowata ja bym poszła do lekarza, może to ta cholera trzydniówka. nie martw się podaj małemu lek na zbicie temp.
a my po spacerku. krótko tylko 30 min bo mroźno bardzo na zewnątrz -11 stopni, dobrze że słoneczko świeci![]()
hahahaha, jak ja bylam z Alem u jego prababci, to ta do zdjecia wkladala szczeke i prawie jej z rak wypadla, dziecko by w nos dostalobarszczyk ugotowany, więc jak Pola wstanie to będzie miała zupkęa z tymi zębami u teściowej to było tak że Julka jak była malutka to też sie bała babci w zębach a bez nie, ciekawe dlaczego?

I u mnie jest tak, ze bawie sie z Alem, a pozniej nic nie moge w domu zrobic...N&h mysle nad imieniem, zawsze podobalo mi sie Marta i Hania, ale teraz sama nie wiem. Kiedys dawno temu marzyla mi sie Sara, ale moj P kategorycznie sie sprzeciwil.
Szymcio siedzi w kojcu i sam sie bawi. Szok. Ja tez niestety nauczylam, ze bawimy sie razem.
No to Dziewczynki bierzemy sie do roboty :-) Myszowata jeszcze nie przekonana na 100%, ale ja urobimyTabasia, Myszowata - to ja chce z Wamitez chce byc podwójną marcówka
a 2012 mi pasuje
![]()

Super sprawa. Zycze wytrwalosci! Z moim zapalem byloby ciezko ;-)Polusia wszystkiego naj naj dla malutkiej.
My tez juz od kilku dni nie jemy w nocy. Od narodzin Tomasa pisze mu pamietnik. Wczoraj czytalam przed snem i az lzy w oczach mialam jak moj malutki synus sie zmienial przez ten caly czas. Mam nadzieje, ze jak kiedys go przeczyta bedzie wiedzial jak dorastal i jaki jest wazny dla nas. Teraz u mikolaja( czytak M) zamowilam kamere wiec do pamietnika dodam jeszcze nagrania i jak mlody bedzie mial 18 lat dam mu wszystko. Mam nadzieje , ze wytrwam w pisaniu do tego czasu
Alex tak strasznie plakal, nie moglam go uspokoic. Darl sie po prostu. Jesc nie chce, zaczal ulewac. Tak koszmarnie przechodzi zabkowanie, ze ja mam juz dosc :-
Mam dola jak patrze jak sie meczy :-( Plakalam dzis razem z nim z tej bezsilnosci :-(U nas jest identycznie!! Ja znowu zwalam na zeby, bo jak mu dziasla posmaruje, to przewaznie je spokojniej. A najczesciej albo go nie zmuszam, albo go zabawiam i je. Masakra!!!!!!!!!!! Mam dosc tego zabkowania!!!!!!!!!!!! Dlaczego dzeciaczki musza sie tak meczyc?!?!?! :-(dziewczyny nie wiem co jest pawel od jakiegos czasu tak sie drze przy butli ze juz nie wyrabiam:--
-
-(, nie wiem o co chodzi, nie o zmiane mleka (bo wczesniej mielismy bebilon a teraz to gerber) bo jak zalapie to zjada prawie wszystko albo i wszystko, ale w przerwach potrafi sie drzec jak opetany, czy by przestal lubiec butle??