reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam się po świętach :-)
Widzę że nie tylko my mieliśmy dziwne święta, ionka że też ta woda musiała zamarznąć w święta:confused:
Chorowitkom życze zdrówka.

My w wigilie o godz. jeżdziliśy jeszcze z Igorem po lekarzach. Na szczęście nasza Pani dr. przyjeła go bo miał gorączkę i bałam się że to angina, a tu gorączka mineła po dwóch dniach i po chorobie ani śladu :confused::confused:Także siedzieliśmy w domu a mieliśmy jeździć po rodzince, no ale nic. Ja się tam ciesze że już po świętach.
Teraz tylko sylwester odbębnić ,nie lubię tego dnia najchętniej to bym siedziała w domu i spała:no:

yra powodzenia na wizycie ja też dzisiaj ide na 13.45. Boję się cholercia:zawstydzona/y: Ty masz już połowe ciąży z głowy, jak tam maleństwo bardzo harcuje?Ja jeszcze nic nie czuje ale już nie mogę się doczekać. Z Błażejkiem poczułam pierwsze ruchy w 16 tc.

Ostatnia edycja:
Neska yra trzyamam kciuki za połowkowe i genetyczne usg!! Bedzie dobrze :) czekamy na wiesci i fotki:):)

U nas nocka standadowa - pobódka o 24 i nad ranem mega wieceie ale cyc dał rade ze pospałysmy do 8 :)

Swieta, swieta i po swietach...

neska yra kciuki zacisniete za Wasze wizyty!

ionka super, ze woda juz jest!

Redan jest chory, kaszle, charczy, leci mu z nosa, ale raczej goraczki nie ma. Na naszym termometrze wskazuje 36.6 stopnia, chyba cos nie dziala....albo ma taka niska temperature...Dzisiaj do lekarza wybywamy...

Milego dzionka!

Hejka
jak dobrze mieć cisze w domu:-D
Niko usnał nocka kiepskam krecil ie ciagle smok wypadal ale ida nam wkoncu gorne zabki...i to pewnie winawajca tych nocek:tak:
my dziś na zakupki wyprzedaze sa poluje na torebke...a wieczorkiem idziemy do kolei na mała imprezke :-D

heronek zdrowka dla Redanka

yra, neska pochwalcie sie potem :)) powodzonka

Witam sie i ja!
Trzeba wrocic do szarej rzeczywistosci:( Ale bylo milo:) Ciesze sie, ze wszystkim swieta sie udaly. No niektorym z malymi przygodami ale mam nadzieje, ze mimo wszystko bylo swiatecznie:) Olenka drzemkuje, M ja uspal :) A ja troszke ogarniam dom po tych imprezach. Z M postanowilismy nie kupowac sobie prezentow ani na swieta ani na rocznice a za ta kaske kupilismy bilety dla nas i Oli do Kanady. Mamy tam rodzinke i lecimy w lecie zobaczyc wodospac:p
Yra, Neska trzymam kciuki za wizyte u lekarza!! Czekamy na wiadomosci!:)
Milego dnia!

Dzien Doberek:)

Szkoda ze jux po swietach,tak miło,świątecznie i wesoło było.Pierwsze swieto u rodziców,a drugie w domku z M rodzinką.Bartus sie cieszył z prezentów.Dzisiaj idziemy z nim do lekarza mały nam jeszcze charczy troche oby to nic złego,akurat dobrze sie składa,bo Bartka pediatra ma dzisiaj u nas w Klinczu dyzur i nie musimy do szpitala jezdzic.

yra,neska trzymam kciuki za wizyty:)

Dobrego dnia:)

cześć międzyświątecznie ;-)

yra, neska pochwalcie się pózniej! :-)

heronek, madzia zdrówka dla maluchów!

nesiaa fajowy prezent sobie zrobiliście :-)

u nas dziś ponuro i ciemno. chłopaki jeszcze śpią, a my w Olą pieczemy chleb.
dziś u nas mega wyprzedaże się zaczynają :-) rok temu nakupiliśmy Oli zanim się urodziła i jeszcze w tym chodzi :-) także dziś zakupy na przyszły rok :-)
może i ja coś sobie upatrzę :-)

reklama
hej ho Laski :-) witam się po świętach ... zleciały niebywale szybko, zdecydowanie dłużej przygotowania trwały :sorry2:

U nas ciepło, miło i pogodnie :-) Antoni zjadł kolacje wigilijną z nami i padł dopiero przed 21 - humorek miał przedni ... jaki i wszyscy przy stole obecni :D

Marciaa wszędzie wyprz są? To nie w styczniu się zaczynają ? Też bym na polowanie skoczyła chętnie.

Nini śpi, wstawiam wodę na coś ciepłego i wracam nadrobić Was nieco :)

Do góry