reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

ajentka zdroweczka dla Marcelka!!!

e-kord zdrowka dla dziewczynek!

myszowata zdrowka!

Monia powtarzam za dziewczynami przegotowana woda albo rumianek...

polusia to macie atrakcje :(

ionka alez ci kurierzy maja godziny pracy...

nesiaa wspolczuje nocki :( a Mlody zawsze mi zasnie w kosciele, taki efekt ma na niego glos naszego ksiedza :)

U nas znowu piekny dzionek bedzie, Mlody juz spi, a ja zerkam na F1...

reklama
Madzia mam nadzieję że temperatura już do Was nie wróci :)

a ja nadal nie mogę puścić wody bo nie wpadnie do szamba tylko się wyleje mi w kotłowni :( okazało się jak M to rozkopał że jest zgięta rura ta co odprowadza do szamba - wygląda jakby się zapadła i zgięła w połowie i jak chcieli z teściem ją podciągnąć aby wyprostować to pęknięta się okazała w tym miejscu i trzeba nową rurę więc popędzili do castoramy i będą nadal robić - mam nadzieję że do wieczora się uda naprawić. jakbym teraz dorwała tego kto nam to robił tobym nogi z d... powyrywała.

Witajcie popołudniowo:)
Dopiero teraz mam chwilke, żeby do Was zaglądnąć. My tez siedzimy w domu, bo pogoda jak u wiekszosci czyli zimny i nadal silny wiatr :/ Mąż mi cos komputer poprawił, żeby szybciej chodził no zobaczymy jak to bedzie:)

polusia współczuje tych kanalizacyjnych komplikacji, dobrze że masz męża który działa i wie co robić. Bo znam takich co boją sie łopate w ziemie wbić a co dopiero mieliby szukać awarii...
monia jak mój Filip do 5 miesiąca miał zatkany kanalik łzowy i ropiało mu oczko, okulistka ze szpitala dzieciecego, kazała mi oczy przemywać jedynie solą fizjologiczna, ba ona mi kazał sie nie bac całej fiolki soli wlac do oczka !:)
myszowata zdrówka dla Ciebie:)
mysza fajnej imprezki a na co alergia sie ujawniła??
nesia mój uwielbia echo, wystarczy że otworze dzrwi do mieszkania a on juz krzyczy bo na korytarzu mu echo odpowiada heheh

Lece jakis obiadek zrobic, wpadne do Was wieczorkiem :)

Witam u nas nadal wieje, strach wyjść z dziećmi, jeszcze nie wyzdrowiały całkowicie, Natalke katar męczy 3 tydzień :(

Asia Gratulację!:)
Drugiej Asi szczęśliwego rozwiązania, widzę, lada dzień :) Troszkę wam zazdroszczę :) narodziwny cudowny moment w życiu

Dziewczyny dziękuję za głosiki, czy ktoś jeszcze mógłby mi pomoc? dzisiaj ostatni dzień konkursu :)

Miłego dnia!

Polusia to się nerwow dziś najesz Kochana :( współczuje, byle do wieczora udało się załatwić sprawę. Powodzenia.

A my wróciliśmy z Kościoła. Franus tak pięknie zasnął i spał by jeszcze ze 2godziny ale Sz.musiała się drzec na swojego syna i go obudziła. Myślałam że M.ja rozszarpie.
Teraz Frano wciągnoł talerz zupy i dużą pyze i miesko :)

Ja muszę pozmywać i poprasować :) miłego popołudnia.
Pisze tego posta 1.5godziny bo w miedzy czasie wieszałam pranie.

Witajcie

Polusia oby do wieczora się udało usunąć awarię. Współczuję Wam tych atrakcji.
Cc to może ja jeszcze pomogę? :)
Madzia dobrze, że Bartuś ma się lepiej:)
Karalajna zdrówka dla Pawełka! Ajentka zdrówka dla Marcelka! Mysza zdrówka dla Franka!
Nesiaa my nie bierzemy Szymcia do kościoła, zostaje z babcią. Ale jak Młoda już się pojawi, to może zaczniemy brać starszaka, a ona będzie zostawała z babcią. Przed chrztem ksiądz mówił, żeby nie przejmować się tym, że dziecko chce chodzić czy mówi w kościele, ważne żeby być blisko ołtarza, żeby widziało. A jedzenie czy picie to nic złego i jak maluch chce, to trzeba mu dać. Starszymi babkami się nie przejmuj.

Miłego popołudnia:)

Dziękuje dziewczyny za odpowiedzi w sprawie kościoła. Zamierzam zabierać Olę jak się cieplej zrobi. Może zaczniemy od przyszłej niedzieli bo kupiłam jej palmę a to niedziela palmowa. Oczywiście koszyczek też ma i obowiązkowo z nim powędruje. Może przez te dwa tygodnie udoskonali swoje dreptanie:p Już całkiem nieźle jej idzie.

Bartus w łózeczku,cos spiący był moze zasnie,troche ciepławy jest,ale wieczorem mu zmierze temp.Dzisiaj ma niezły apetyt,chumor mam nadzieje ze juz jutro bedzie lepiej.
My nie bralismy Bartka do koscioła,bo strasznie zimno u nas zawsze zimą jest,zawsze z babką zostawał ale jak juz cieplej bedzie,a nawet w wielkanoc moze z nami pójdzie zobaczymy.

reklama
hej
pawelek w kosciele jak ostatnio byla msza za roczek, to rozplakal sie okrutnie, bo spal po czym nagle obudzil sie w nowym miejscu, takim jasnym, glosnym, ciezko bylo go uspokoic a jeszcze blogoslawienstwo przyjmowal, mysle ze latem bede go zabierac czasem jak pojde, bo ja tez specjalnie jakos czesto nie chodze...

u nas chorobsko sie ciagnie, mam dosc, jutro znow nici ze zlobka i pewnie caly tydzien... teraz biedak spi na dworze bo bylismy na spacerku i zasnal, ale temp ok, a od wiatru osloniety, zeby ten antybiotyk jak najszybciej zadzialal bo sie wykoncze, dzis nocy znow placz, bo nos zatkany

teraz czekam az wstanie dam deserek i jedziemy do domku

Do góry