reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Oglądam ps,Kocham Cię na nfilm hd.Niedawno czytalam ksiazke dlatego tak srednio mnie interesuje,Bylismy w centrum ogrodniczym ale piekności były:)Kupiłam troche roslinek.W sumie miały byc kwitnące a wziełam same kolorowolistne:)
Kupiłabym Milence chusteczke na główke .Ale nie widziałam nic fajnego , w 5 10 15 tylko z przeceny taka plazową wzięłam.
Polusiu gratuluje zabków , u nas tez druga trójka jeszcze siedzi.
Karalajna miłych chwil poza domem:)
Polka masz zdolne dzieciaczki i Franus tez widac ma talenty:)Pogratuluj wiktorowi i Oliwci:)
Miłego wieczorku wszystkim

reklama
polka ale zdolniachy z Twoich dzieciaków :) Jeżeli Oliwka idzie do pierwszej klasy to będziemy razem na bieżąco bo moja Julka też idzie i chyba jeszcze Pola e-kord, ja już mam stresa jak ona sobie da radę :( ja to jak kwoka stara - jak będę narzekać to kopnijcie mnie proszę w doopkę :)

a co do ząbków to poszło teraz w miarę gładko ale stosowałam Camilia - polecam super na ząbkowanie :)
lecę po winko, M we wannie i zaraz zaczynamy seans filmowy :)

blu byłam w H&M ale były tylko granatowe :( wydaje mi sie ze słonce bedzie do tego koloru bardziej świecić wiec nie brałam
polka to masz w domu 3 zdolnych dzieciaczków, co w dużej mierze jest Twoja zasługą, gratuluje :)

Polusia no to będziemy na bieżąco :) a patrz tylko nieco ponad 4miesiace różnicy miedzy naszymi gwiazdami :)
Dzieciaki dziękują za Gratulacje !!!
Oni są świetnia bo wiecie codzień pytają co słychać na Bb :)
Znają imiona waszych maluchów :)

Polka gratuluję zdolnych dzieci! Ale musisz być z nich dumna:)
Polusia udanego seansu.
A ja właśnie przystroiłam okno na jutrzejszą beatyfikację Jana Pawła II. Nie wiem jak u Was ale u nas prawie w każdym oknie zdjęcie papieża.

polka, gratulacje!! jakie zdolniachy :-)

frotka, moje rośliny dziś szpaki wyżarły :wściekła/y: codziennie się zastanawiałam, co jest, że jakie pogryzione, a dziś przyłapałam wredoty!! :wściekła/y: pewnie póki wrócimy, to ogołocą wszystkie rośliny.

ja jeszcze niepakowana. tzn wiem, co biorę, ale na razie leży na kupie ;-) musze jeszcze przeprasować parę rzeczy i tyle.

proszę trzymajcie kciuki za Olcię w czasie lotu!!! tak się tym denerwuję, że az mnie brzuch boli :-(

Myszowata buty kosztuja 40 zł:) taka cene moge płacaić co miesiąc ale nei ponad 100!!
Ionka 3mam mocno kciuki - Olenka napewno dobrze zniesie podróż!!
Kalista a ja widziałam fajne w smyku kapelusze dla chłopców:) dla Gabrysi tam tez kupiłam:)
Karolajna udanej zabawy-zazdrosze!!
Polusiu graluluje ząbków !! u nas tez dlne 4ki sie przebiły i już mamy 12 zębów!!!!!!!! jest czym mamę gryźć:/
Polka Twoje pociechy to zdolne bestie-a Franko to wymiata :)

A my jutro grillujemy u znajomych - ciekawe czy aura nam na o pozwoli-oby!!
Czekam na M z grycanami wiec milej nocki kochane:)

Ostatnia edycja:
reklama
blu - mi Filipek dzisiaj też o rodzeństwie mówił. On sobie zażyczył dla siebie drugiego Filipka, a dla mnie jeszcze jedna dziewczynkę!!!!

Do góry