reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry dziewczynki :)
nocka spokojna- ale mała marudna jak nie wiem - kurcze nadal nie wiem czy to zęby czy coś wykluwa. chodzi i pokłada się na podusi, chwilę poleży i idzie się bawić.

heronek super że nocka dziś lepsza :)

moniskabe jak u Was?

e-kord zdrówka dla męża i Liluni :)

dronka najważniejsze aby się nie nakręcać bo jest tylko gorzej wtedy - a czasami jakieś dziwne narzędzia pomagają - dobrze że nocka spokojna i bez nerwów :)

lecę popracować w domku :)miłego dzionka :)

reklama
Hej. U nas noc średnia. O 2 mleko i nurofen bo gorączka przekroczyła 39. Długo spał bo do 9, ale znowu mleko zjadł o 6. Humorek dopisuje pawełkowi apetyt też. Już nie wiem co o tym myśleć.

Witam:)

Zdróweczka dzieciaczkom zycze!!!

Nocka ok,chociaz Bartus popłakiwał mleko w nocy wypił i o 5 smiał sie przez sen o 6 dałam mu smoka i spalismy do 9 takze wyspana mozna tak powiedziec ze jestem.Katarek jest najgorsze gluty z rana.Bartus miał wypadek wstawał z moich kolan do krzesła i sie obalil ma pod brudka zadrapane i w główke sie uderzył ma slad taki dziwny biedaczek mój płakusniał ale po chwili było ok teraz spi.Pogoda ładna ale narazie darujemy sobie spacerki.

Dobrego i słonecznego dnia:)

Witam się i ja :)
Ach ja w Koźminku więc roboty full:) Franio z piaskownicy nie chcial wyjść :) więc był płacz. Teraz śpi.
Ale mnie rozbraja :) jechało autko ze sportowym tłumikiem czy jak to się tam pisze i odgłos był jak przy naszym Nissanie :) a Franko leci i Mama mama, tata brum tata brum est ... Est:) :) jaaaa uwielbiam go :)

Dom do kultury po M.doprowadziłam. Babcia ma imieniny więc torta jej robię. Pracowity weekend mnie czeka :)
Ja z bb nigdzie się nie wybieramy :)

ekord ach te paskudne choroby i Was zaatakowały :( zdrowka dla całej rodzinki.

dronka ja też bym ze strachu padła :( podziwiam stoicki spokój :)

mrozik no Hiszpania to najlepiej we Wrześniu :) bo ja w sierpniu to w nocy dopiero odżywałam :) choć uwielbiam słońce i upał.

Idę obiad robić poki Frano śpi.

A ja wziełam małego na paprapet w tym pokoju gdzie ulica i Bartek pyta "tata gdzie" i tak wkółko kumaty jest mój syncio zauwazył ze taty nie ma,a jak mówie gdzie jest din din to biegnie na czworaka do swojego najwiekszego autka,bo on tak na niego mówi:)słodziak Nasz.

reklama
My juz pospacerowaliśmy koło bloku no i taka pogoda, może nie jest jeszcze idealna, ale może byc hehe. Za godzinke M wraca, wiec jeszcze raz już w pełnym składzie wyjdziemy :)

ionka witaj i opowiadaj jak było :D i jak Ola zniosła lot??
polka, madzia to sie wam rozgadały pociechy :):)

Do góry