reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:)

Nocka ok,Bartus szedł spac dopiero po 23 wytrzymały był,myslałam ze ma stan podgoraczkowy,ale wieczorem nie miał temp,moze przez to ze szalał na dniu z kuzynem i tak sie zgrzał,oby zobaczymy dzisiaj.W nocy pobudka na mleko i spalismy do 8.Teraz synek drzemkuje.Pogoda sie poprawia ale dzisiaj siedzimy jeszcze w domku wiaterek zbyt mocny.A ja dostałam @ narazie bezbolesną,ale czuje sie napompowana.

polusia Kochana współczuje bardzo wiem jakie to musi byc trudne dla Ciebie dla Was:(
myszowata brawo dla Franusia:)
nesiaa super macie pogode u Nas tez zapowiadają od juterka:)

Miłego dnia dziewczynki Wam zycze:)

reklama
Witam się!

Mam problem..

Kochane, kuje mnie z prawej strony od wczoraj.. Nie byloby to dziwne gdyby nie fakt, ze nie mam tam jajnika.. Moze wyrostek??? :( Wczoraj i dzis mialam drobne rozwolnienie.. Nie mam apetytu..

Kochane, wczoraj chyba mialam owulacje.. Mozliwe to? @ mialam 9 maja! Co prawda okres trwal jakies 3-4 dni, i az do 15 maja caly czas kochalismy sie z finalem we mnie.. Owu miala mi wypadac 19-20 maj.. Mam cykle 24-25 dniowe.. Ale bez przesady by owu byla 2-3 dni wczesniej.. Co myslicie?

Ionka super, ze z Ola lepiej :)
Mrozik to przykre, ze w pracy tak ludzi traktuja :/ Przeciez nikt na pewno nie wymysla choroby dziecka :/ i w dodatku ospy!!
Ekord gratuluje nowych zabkow :) ja juz przez zabkowanie Ala osiwialam, naprawde strasznie ciezko to przechodzi. 2 czworki teraz szly na raz. Zas sie trojki juz chyba odzywaja :(
Na zumbe chcialam isc, ale ja po cc wiec nie za bardzo :/ boje sie, bo czasem mnie cos zaboli. Chodze na joge :D
Myszowata slodki Franio madry bardzo :)
Asia a co z tymi bioderkami??
Ramari super, ze Radzio dobrze, teraz tylko czekac :-)
Nie wiem co jeszcze komu...

Ja sie wczoraj zapytalam mojego gdzie ma kozy, a on za nos sie zlapal i zaczal siakac. Skad on to wie? :szok::-D

U nas spoko, fajny dzionek. Spacer byl rano, teraz drzemka, przestawiamy sie na jedna, zobaczymy co z tego bedzie. Ja buszuje po all i zamawiam rozne rzeczy :-)

Zmykam posprzatac chate ;)

polusia bardzo mi przykro, że jest aż tak źle i nic nie da się zrobić!Nie umiem sobie nawet wyobrazić jak się musisz teraz z tym czuć:-(Tulę Kochana:*

Witajcie :-)
polusia bardzo mi przykro, tule Cię mocno
ionka super, że z Olcią lepiej
e-kord gratuluje ząbków i zacięcia do ćwiczeń. Ja to nie wiem jak to będzie z tym brzuchem. Znowu taki niefajny będzie :zawstydzona/y:
mrozik a jak Wiki się czuje. Drapie się? Mam nadzieje, że w pracy przyjmą to ze spokojem.
myszowata, Tabasia mądre te Wasze dzieciaki! Mi Przemuś zawsze pomaga w przebieraniu. Mówię jedna rączka to podnosi i ułatwia mi rozebranie koszulki, potem druga rączka i głowa. Śmiesznie to wygląda.

A chciałam się pochwalić. Spakowałam torbę do szpitala. W końcu :-) Pozostało dopakować jakieś kosmetyki.

Miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
Witajcie!

polusia tule Cie mocno...:((((

myszowata Tabasia niesamowite chlopaki macie! Pewnie takie madre po mamusiach ;)

mrozik nie przejmuj sie praca, przeciez nie zostawisz Wiki sama w domu...u mnie zawsze jest pytanie, a nie masz nikogo, zeby Redana popilnowal? kurka chyba bym najpierw sama o tym pomyslala, zanim wzielabym wolne...

ionka to super nocki macie, zazdroszcze...

e-kord Tabasia gratki nowych zabkow!

Ja dzisiaj jakos tak nie czuje sie, chyba mnie przewialo, rano nie moglam w ogole glowa ruszac, wiec kupilam sobie masc rozgrzewajaca, i troche pomoglo, ale nadal nie moge robic zadnych gwaltownych ruchow, a najgorsze to wyjmowanie Mlodego z samochodu. Mam nadzieje jutro bedzie lepiej...

Spokojnej nocki Kobietki!

Polusia tulę mocno i bardzo współczuję!!
Myszowata ale Franus to bystrzocha-masz powód do dumy:)
Ionka życzę by nocki były tylko coraz lepsze:)
Mrozik bez skrupułów bierz zwolnienie niech mysla co chca - masz prawo!! oby Wiki szybko zeszły krostki!!
Heronek zdrówka bo przy dziecku trzeba byc sprawnym:)
Asiu ja nie piłam kawy jak karmilam
Ramari torba spakowana to oznacza tylko 1 - godzina W coraz blizej!! i super że Radzio ma sie dobrze:)
ciekawe co u Neski?? dawno się nie odzywała!! Kochana daj znac kiedy i Ty nam sie wypakujesz?? ale najpierw spakujesz?? kiedy Twoja godzina 0 wybijaa??

no wiec jestem po dluuugiej przerwie:) obecnie jestem z Gabrysia u mamy bo mieliśmy w weekend wesele i powiem wam ze należało nam sie takie oderwanie od monotonii- mała spisała sie na medal - babcia pobawiła, nakarmiala i uspiła mimo ze wczesniej mała bała sie jej i widuje je raz na miesiąc:) mój anoiłek!! Gabrynia ostatnio prze do przodu ze swoim rozwojem-potrafi przewidzieć słowa w wierszyku-oczywiście gestami pokaże ale ogolnie szok!! teraz jest na etapie kółka graniastego i bawi sie z dziećmi i jak one mów "bam" i kuca!! SZOK... przyjechały na miesiąc moje bratanice z Norwegii:5lat i 3 lata i mała wniebowzięta-bawi sie jak starszak a nie roczne dziecko...

kochane scicsam mocno i stęskniłam sie za Wami ale jakos czasu brak na pisanie przez to wszytko:(

Ostatnia edycja:
reklama
Polusia dopiero teraz doczytalam... tule mocno :*
Heronek kuruj sie!!

Mnie Al momentami przeraza, bo wystarczy, ze mu cos raz powiem i on zapamieta, albo zrozumie :szok: Ostatnio pokazalam mu obraz, zegar i telewizor, jeden raz i na moje pytanie wszystko pokazal bezblednie. Nie, ze sie chwale, ale gosciu mnie rozbraja. Dzis juz opanowal do perfekcji jak wlaczyc sobie dvd. No i katuje nas Shakin Stevensem :-D W ogole juz mozna sie z nim dogadac. Jak chce muzyke, zeby mu wlaczyc, to podchodzi z pilotem i spiewa. Jak prosze go, zeby sie napil lub zjadl cos, polozyl, przytulil misia, albo umyl zeby to to robi. I wiele innych. W szoku jestem jak sie dzieciaki rozwijaja!

Do góry