reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam.
ponuro.
noc była chyba najgorsza od zawsze :-( Ol obudziła się zaraz po północy, a ja właśnie pracowałam, nie chciała spać do 3ej!! ja nawet nieumyta, w ubraniu, w kuchni pobojowisko. próbowałam usypiać, nic. po 1ej wkurzyłam się okropnie, bo na dole światła pozapalane, soczewki mi się przykleiły do oczu, więłam Olę i poszłam się z nią myć. no i tak do 3ej się bujałyśmy. pobudka o 8:30. masakrycznie głowa mnie boli.
Ol dalej smarka. co chwila wyciągam jej wielgachne gluty, skąd jej się to bierze i jak się jej to mieści??

moja placków nie jadła, ale pieczone w piekarniku frytki owszem. majonezu nie jadła, ani keczupu.
lecę, bo Ol sie schowała za kanapę i chyba wiem, co się święci ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)

Pogoda brzydka wietrzna siedzimy w domku.Nocka ok ale Bartus wstał o 5.30 i chciał sie bawic ja mu dałam mleka i zasnoł po 6 i obudzilismy sie po 7.Teraz synek spi a ja pije kawke i zajadam sie drozdzóweczką.

A mój tez wszystko zjada i jak narazie jest ok.

zdróweczka dla dzieciaczków!!!

Miłego dnia:)

Wiecie Ola na smaka dostaje wszystko z rozsądkiem oczywiście. Wczoraj nawet bigos spróbowała. Ale ja ciągle gotuję jej osobno i chyba będe musiała zacząć inaczej gotować sobie albo dalej na dwa garnki bo ja używam wszystkich polepszaczy smaku:p Ola śpi drugi raz:) Byłyśmy chwilę na dworze ale cały czas deszcz pada i zimno:(

nesiaa i ja głównie dotychczas gotowałam z dodatkiem tych wszystkich poprawiaczy, ale właśnie na rzecz Frania porzuciłam to bo nie chce mi się jak piszesz na dwa garnki:-)

Jestem dumna z mojej córki!!! Zdolna ponad przeciętna i bez problemu da radę w 1klasie :)

Frano ma ospę :( :( później napisze bo jak patrzę na niego to mnie wszystko swędzi :(

Witajcie!

dzieki dziewczyny...jednak coraz gorzej u mnie :(, mam nadzieje te pare dni bez pracy troche polepszy moje plecy, musze jak najwiecej lezec...

polka biedny Franio :( zdrowka!

nesiaa ja wlasnie tez porzucilam wszelkie sztucznosci, nawet przestalam solic :tak:, bo bym chyba nie mogla tak dzien w dzien dwa rozne dania robic :-), a Mlody keczupu ani majonezu nawet nie probowal...ale tak to wszystko inne raczej tak

ionka wspolczuje nocki :(, i to tak od przeziebienia Ol ma? czy moze zabki ida?

kalisa oj tak, w domu to dzieci sie czuja jak w klatce ;)

myszowata udanego wieczorku :)

Moje dzieciątko spi a ja dopiero kolacyjke jem.Ja tez robie na dwa garnki ale czasem je tez mój obiadek lub to co ja jem na sniadanie lub na kolacje i lepiej mu to smakuje.

polka biedak z Franusia;(zdróweczka zycze!!!

Polka Franuś na pewno dzielnie zniesie ospę!! Oby szybko poszła precz!!!
Dziękuje za odpowiedzi w sprawie obiadów:) A czym przyprawiacie? Bo ja znam tylko te sztuczności hihi.
Ja robię sobie dopiero kolację bo był szwagier z dziewczyną.

reklama
nesia zioła - bazylia, rozmaryn, tymianek, prowansalskie, koperek, pietruszka, sól, pieprz, papryka, ja tych takich przypraw to mam masę - i tak sypię sobie i nikt nie narzeka :) poza tym zależy jakie mięsko to różne przyprawy - dp zupek inne, do sałatek inne :)

Do góry