reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

U nas kolejna sliwa na czole :(, w przedszkolu tak sie rozplakal jak tylko przyszlismy, ze od razu zrobil w tyl zwrot i przy zamknietych oczach zaryl w sciane :( Cale szczescie kobietki tam obeznane i Mlody sie w miare szybko uspokoil :) A w ogole to zapomnialam komorki do pracy, ze wzgledu na Mlodego klade ja na najwyzszej polce, i sama jej nie widze :-D, i normalnie czlowiek jak bez reki, nogi i glowy :-D.

mrozik zdolna masz corcie :)

myszowata dobrze, ze udalo sie z tym laptopem :)

marela gratulacje!

ramari super, ze chlopaki sie dogaduja :)

Milego wieczorku!

reklama
dziewczyny byłam na giełdzie owocowej i znowu naprzywoziłam :) zaczynam rano jeszcze przed pogrzebem soczek, wieczorem mam nadzieję dokończyć, kupiłam ogórki znowu będą małosolne :) kupiłam arbuzy i czereśnie i gruszki - zapas owoców jest :) jutro okropny dzień - już wzięłam sobie leki na uspokojenie - nie wiem jak ja to przetrwam :(
M mnie zaskoczył - posprzątał całą kuchnię i salon - się chłop postarał :)
miłego wieczorku życzę :)

myszowata życzenia dla M - spóźnione ale szczere *) super że lapek uratowany :)

ionka ja tak sama się nakręcam :)wiem szalona jestem :)

heronek bidulek z Redana :( ale pewnie szybko zapomni

Bartolini spi a ja pije redds'a malinowego.Dzisiaj z streetcomu otrzymałam paczke 6 kaszek z nestle do picia mam nadzieje ze małemu bedzie smakowało.

polusiu trzymaj sie Kochana:(
heronek napewno o tym szybko zapomni bidulek.

Kochane dobrej nocy zycze:)

Ostatnia edycja:
a ja zła jestem :wściekła/y:
pamiętacie, jak pisałam o tym roczku, co chore dzieci były tam? że M. się załatwił nieźle. no i teraz kolej na Olcię!! mega katar i chyba ma jeszcze temperaturę, pierwszy raz w życiu! nie moge sprawdzić, bo śpi, a mam termometr do ucha i on piszczy jak da pomiar. no ale myślę, że jednak temp. jest :-( zawsze Ol ma chłodne czółko jak spi, teraz wręcz przeciwnie.
normalnie wściekła jestem na tych durnych nieodpowiedzialnych ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kolejną cudowną rzeczą jest, to, że jeszcze 2 dni bedziemy same :-(

normalnie płakac mi sie chce :-(

ionka oj współczuję!Zdrówka dla Olci!
polusia Kochana trzymaj się dziś jakoś, myślami jestem z Tobą
heronek biedny Redanek!Dobrze, że dzieciaczki szybko zapominają o takich niemiłych wypadkach:tak:
Hej!
Dziś ponoć średni biorytm i chyba faktycznie bo jakaś tak nijaka jestem...Drugi dzień boli mnie ręka - od ramienia po palce:crazy:Smarowanie nie pomaga, tylko ibuprom z lekka działa, ale przecież nie mogę być cały czas na tabletkach...Dziś rekord wczesnej pobudki pobiliśmy - 5.40 maszyna do czyszczenia ulic przejechała wprost pod naszymi oknami i było po spaniu...Tylko M się nie obudził, ale podejrzewam, że nawet jakby prom kosmiczny startował z naszego parkingu to by nie drgnął nawet;-)
W związku z tą wczesną pobudką Młody już łapie drzemkę. A ja powinnam obiad podszykować, ale mi się średnio chce i pranie trzeba by poskładać...Tymczasem lecę na kawkę.
Miłego dnia:-)

Dzień dobry :)

ionka łącze sie z Wami, bo Filipa też coś bierze :/ wydaje mi się, że lekkie przeziębienie, bo ma katarek, jest troche ciepły i od czasu do czasu zakaszle. Na razie ratuje go tym co mam i obserwuje, jak sie pogorszy to czeka nas wycieczka do lekarza. Podejrzewam że to od klimatyzacji i nagłych zman temperatur upału na polu i chłodu w sklepach.... no nic zobaczymy

polusia
Ty to masz dryg do przetworów :D ja jeszcze nigdy nie robiłam, może kiedyś....ale najpierw musi przyjść wena :)
myszowata to juz teraz wiem skąd jestem taka ospała... ach ta pogoda

Ja pije ciepła herbatę z sokiem i myśle za co sie zabrać ....

Witam się!
Olcia drzemkuje a ja pisze życzenia na kartkach dla szwagierki i siostrzenicy. Później jedziemy na pocztę i do babci na bigos. Pogoda nie bardzo, nie wiem czy nie zacznie padać bo dość pochmurno:( Wczoraj zrobiłam 5 słoiczków dżemu z truskawek. Pyszny tylko chyba wyszedł mi trochę za słodki ale następny będzie idealny:p
Ionka zdrówka dla Olci!
Myszowata ta ręka to może na zmianę pogody?? Oby szybko przeszło.
Kalisa, myszowata u mnie też jakiś senny dzień:(
Miłego dnia!

witam,
nocka średnia, chociaż nienajgorsza. Ol dalej smarka, jeszcze bardziej niż wczoraj. ma stan podgorączkowy.
do tego kupiliśmy pampersy te co zawsze sie zdawało... i co, znów inne w środku!! cienkie bardzo, może i fajnie na upał, ale oczywiście o 4:30 musiałam przebierać dziecko. więc godzina ze spania poszła. a pobudka po 8ej :-)

polusia, siły dziś.
myszowata, mój tez śpi zazwyczaj jak zabity i nic mu nie przeszkadza ;-)
kalisa, zdrówka dla Filipa!

reklama
Witam:)

Nocka u nas ok była burza ale dopiero zbudzilismy sie po burzy o 3.30 na mleczko.Bartus wstał przed 7 a ja sobie chwile polezałam i obserwowałam Bartusia jak demoluje łózeczko az sapke dostał:-)Teraz spi a ja kawki sobie zrobiłam.Pogoda brzydka była juz mega burza i od rana leje i jest 10 stopni na dworzu tak babki termometr pokazuje a u nas w mieszkaniu 27.Chyba znowu grzmi i cały dzien pewnie taki bedzie.

ionka,kalisa zdróweczka dla dzieciaczków!!!
polusia jestesmy z Tobą!!

Miłego dnia:)

Do góry