reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej Kochane u nas ospy już prawie koniec :)

Uświadomiłam sobie że jutro minie pół roku jak mój młody postawił swoje pewne pierwsze kroki :) jak ten czas leci. Wierzę że Wasze szkraby zaraz też rusza :) One za to mają tyle zębów ... A mój 5 :( i nic więcej.
Ostatnio w związku z zakończeniem roku jestem zabiegana :( czasu brak...

reklama
polka - spoko ;) wyjda i nastepne ;) , bedzie mial przynajmniej zdrowsze .

U mnie prawie koniec roku ;;) juz nie moge sie doczekac, ciagle w tych papirach -szczerze to juz mama dosc .Jeszcze wczoraj samochodl mi padl-tzn nie mam ladowania - to samo co niedawno - ostatnio 100 zł cos wymienili ciekawe co teraz ?

Alan spi- pierwsza i ostatnia drzemka i mi marzy sie polozyc ,bo normalnie uspiam, a duszno ze szok .

marela ja spałam razem z małą ale dużo mi nie pomogło -dalej mam lenia ;) fajnie że już niedługo wakacje :) pamiętacie jak to było jak się było dzieckiem i miało się wakacje - matko człowiek tonie mógł się doczekać i tak te wakacje jakoś celebrowane były a teraz dzień jak co dzień :)

Witajcie

U nas ok, nic specjalnego sie nie dzieje, wiec nawet nie mam o czym pisac :)

myszowata mój zaczął robić tak jak Twój Franiu, coś mu sie odwidziało i chce trzymać mój palec jak idzie :/ jak mu nie dam to kuca i ani rusz dalej :/
nesiaa jak tam dziąsełko Oli?
polusia prawda z tymi wakacjami, kiedyś to nie mogłam sie doczekać tego wolnego, ale pod koniec to już sie nie mogłam doczekać powrotu do szkoły :) natomiast teraz to bedzie kolejny zwykły dzień :)

Hej kobietki!
Oli dziąsło dalej napuchnięte i siwe:( Ale chyba mniej boli. Teraz śpi nawet spokojnie więc może noc nei będzie taka zła. Ja objadam się czereśniami.
Mówicie o dreptaniu maluchów to powiem Wam, że ja się nie spodziewałam, że Ola zacznie już chodzić bo ona nie umiała nawet stać sama. Przyjechała do mnie kuzynka i Ola zaczęła szaleć i się popisywać. Puściła się i zaczęła chodzić jakby robiła to już jakiś czas. Moja kuzynka nie mogła uwierzyć, że to jej pierwsze kroki.
Miłego wieczoru !

Hejka:)

Pustki dzisiaj:)Bartus spi to mam chwilke oglądalismy moje wesele i usnoł mi na rekach przy tanczeniu.Mieszkanko posprzątane dwie kawki wypite.Nocka ok chociaz Bartus sie przebudził wieczorkiem i dopiero zasnoł po 23 temu pózniej nie zaglądałam.Spalismy do 7 o 6 sie przebudził ale dospał jeszcze godzinke.Pogoda deszczowa od rana pada.

Miłego weekendu:)

Hejka!
Rzeczywiście teraz wakacje to dzień jak każdy inny;-)No chyba, że jest się na wyjeździe:-)Zagladam teraz dopiero bo mamy mega problemy z kompem - chyba dysk uszkodzony i M coś działa non stop, ale narazie nadal wyskakuje komunikat "zrób jaknajszybciej zapasowe kopie plików, które chcesz zachować, dysk uszkodzony":-(Nie wiem czy odratujemy naszego złomka...A dzisiejszy dzień spędzilismy u brata M. Franko grzeczny, ładnie bawił się z kuzynką o miesiąc młodszą:-)
Miłego wieczorku:-)

polka - my ani nie chodzimy ani zebow duzo nei mamy :-D Bo tylko 6 :-)
Ale wszystk ow swoim czasie przyjdzie i nie naciskam zdecydowanie bo tylko sie bede zamartwiac a i tak nic to nie da - wszystko przyjdzie :-)

reklama
hej hej,
u mnie dziś koniec roku część pierwsza. kwiatami obdzieliłam sąsiadów. kurcze, takie piękne, ale tyle tego, że nie mam jak i gdzie trzymać. chociaż bardzo miło dostać :-) do tego jeszcze musiałam zrobić egazaminy dla dzieci, a moje sprawozdanie najprawdopodobniej do poprawki :-( załamka, tyle nad tym siedziałam, a okazało się, że u nas w szkole chodzi jakiś wzór ogólny i wg tego powinnam napisać :-( szkoda, że nikt mi tego wcześniej nie powiedział :dry:
także wakacje nieco odsuną mi się w czasie.

Do góry