reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
heronek no to dobrze że Redanek już ma mniejsze problemy skórne :) :)

nesia super że to już wakacje przed Wami., udanego lotu :)

madzia to zmieniaćie dowód czy pierwszy Bartusia ? Bo mi się wydawało że już mial :)

polusia do nas dziś dotarły też burze :( masakra ...

myszowata ja jak nie mam chleba to pięke sama :) hi hi tak bywa w weekendy :)

A u nas dzień zakupowo minął :) T.mi nerwy popsuła to musiałam odreagować :( pogoda fatalna to się męczymy w domu o 18.00do 19.15 tylko udało nam się spacer zrobić.

Jak tak jutro będzie to nie wiem, dzieci na głowę dostaną...

Franio łobuz jeden kłóci się ze mną ostatnio :) coraz częściej... He he

Wasze dzieci też tyle piją ? Mój jak idzie na spacer to musi mieć minimum 0,7litra :)

Wróciłam dziś ze spaceru a moja Oliwka zrobiła kolacje :) sama, nawet ogórka i pomidora skroiła :) moja duża panna dorosleje :) za miesiąc do szkoły będzie już się powoli szykować ale zleciało:) szok

madzia to zmieniaćie dowód czy pierwszy Bartusia ? Bo mi się wydawało że już mial :)

Bartus dopiero bedzie miał pierwszy dowód,cały czas chcielismy wyrobic ale musiałam na M czekac bo podpis dwóch rodziców jest potrzebny.

nesiaa szczesliwej podrózy:)

Bartus spi a my pijemy piwko.Juz w piątek wyjezdzamy i dzisiaj przedostatnie zakupy robilismy jutro pakowanie.
Dobrej nocki Kochane Wam zycze:)

polka masz już pomocnicę w domu:-)Pochwal się butkami Kochana!Co do pieczenia chleba to czasem faktycznie piekę, ostatnio mam fazę na ziołowe bułeczki:-)
madzia udanych wakacji!
nesiaa wypoczywajcie i spokojnego lotu Wam życzę!
ionka spoko, już niebwem będziecie w domu i nikt nie będzie Wam się wtrącał i ustawiał planu dnia, dasz radę wytrzymać!Cierpliwości i spokoju Ci życzę.
Witam się!
Chyba mam dziś jakiś dziwny dzień (oby jednak nie tfu tfu)...Franek obudził się chwilkę przed 7, z godzinę wcześniej niż miał to ostatnio w zwyczaju...chyba przez tatusiowy budzik, który dzwonił i dzwonił i dzwonił, a M nie wyłączał go bo się kąpał...Potem jakoś kiepsko szło nam ze śniadaniem. Franio średnio co drugą łyżeczkę wypluwał, a na koniec wręcz zwrócił trochę....Przez sen w nocy jęczał i mocno się wiercił - chyba trójki go męczą. Na obiad mam grochówkę z wczoraj:-)Pogoda kiepska - pochmurno i chłodno się zrobiło...A co tam u Was?
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
myszowata życzę aby dzień jednak był normalny :) u nas pochmurno ale nie pada i jest 20 stopni

polka my już tornister mamy teraz cała reszta czeka - fajnie że pomocnica rośnie :)

witam :)

kochane wczorajsza burza do południa to była masakra :( zalało nas tak że wkoło było jezioro - dobrze że nie mam piwnicy o była by zalana. nic nie połamało wczoraj na szczęście ale nie fajnie to wyglądało wszystko - w nocy już był spokój.
wczoraj wieczorem moi rodzice mnie odwiedzili i przywieźli 10 litrów borówek - zapakowałam do zamrażalki i na zimę jak znalazł :) dziś dzień lepszy niż wczoraj - jakaś taka byłam wczoraj podminowana nie wiem dlaczego.
dziś na obiad knedle z wczoraj a dla dziewczyn jeszcze jakąś zupkę zrobię.
miłego dzionka :)

acha jeszcze jak ktoś ma przepis na dobry letni tort to poproszę :)

Witajcie Kochane

Ale tu cisza…
No faktycznie z Oliwii już duza pociecha i pomoc.

Polusia my tez mamy plecak.

Myszowata wstawiam fotke butow specjalnie dla Ciebie.

Madzia tez mi się wydawalo ze długo planowałaś wyrobic dowod .

A co słychac u Ramari? No a Neska się odzywa?
Jak sobie daja rade z dziecmi? No Asia pisala cos ostatnio, a reszta może mi umknęła.

Dzis upal u nas nie do zniesienia, siedze przy kompie w negliżu bo inaczej nie dała bym rady …
Milego wieczorku Laski!!!

Załączniki

• Buty.jpg
    Buty.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 66
Witajcie!

U nas kolejny dzien deszczowy, chociaz i widzialam slonce :) Ale w miare cieplo, bo okolo 20 stopnii, wiec lato w pelni ;)

polka Oliwcia juz taka duza dziewczynka :))), super butki zakupilas :) a Redan tez duuuzo pije, najchetniej mleko, soczki i herbatki, gorzej z woda :(

polusia wspolczuje pogody :tak:

myszowata i jak tam dzien minal? lepiej niz myslalas?

Madzia to spokojnej podrozy jutro i udanego wypoczynku!!!

polka buty pierwsza klasa :) pochwalcie się plecakiem :) my mamy różowy z motylami :) wstawię zdjęcia jak go rozpakujemy bo zapakowany wstawiłam na strych na razie :)

myszowata no właśnie jak dzień?

heronek dziś już lepsza pogoda - nie padało, nie grzmiało ale było chłodno - 18 stopni :(

moja Pola też dużo pije - wszystko co dam poza mlekiem :( mleko zajda w formie kaszki albo serków. jak byliśmy teraz w Szwajcarii to chciałam jej dać serek pleśniowy taki śmierdziuszek - wiecie że jadła tylko się uszy trzęsły. za wiele nie mogłam niestety ale zasmakował - moja krew - w domu tylko ja zjadam takie bardzo śmierdzące i pleśniaki :)

miłego wieczorku :)

reklama
Dziewczyneczki moje kochane,
Nie nadrobie Was, dawno mnie tu nie bylo..
Ale
Heronku to co napisalas
Mlody, jak na razie, nie ma wysypki w koncu!!!! Przestawilismy sie na urlopie (za rada wloskiej pediatry) najpierw na sojowe mleko (plucie tylko na odleglosc bylo), potem na kozie i ryzowe produkty (mleko, serki, jogurty), i jak na razie wsio zeszlo :))))) Wiec jednak alergia to byla...a ja swiecie wierzylam, ze to ta ekzema, bo mascie w jakis sposob pomagaly :(. Na razie 3 tydzien, i zadnych masci nie stosuje, a wysypki brak :))) I jak tu wierzyc tutejszym lekarzom???
Bardzo sie ciesze, ze Redankowi zeszla wysypka. Ja u Ala podaje nabial tylko kozi. Sery, mleko, jogurty... Jedynie maslem chleb smaruje. Mozesz tez zakupic smietanke ryzowa do zabielania zup i robienia sosow. No u nas sie sprawdza dieta plus oilatum. Jak mu cos wyjdzie (a wysypuje tylko policzki) smaruje grubo oilatum.
A jak spi??? Lepiej? Moze to tez wina nabialu??? Tak sobie tylko glosno mysle...

Do góry