Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiecie co jak czytam ze macie wizyty co tydzien to az mnie zlosc bierze!!ja ze skracającą sie szyjka mam co 4-5 tygodni!!!
![]()

mam nadzieje że w tym tygodniu uda mi się wszystko poprać i poprasować tak jak sobie obiecałam 
także powóz niuńki już w domku czeka :-) no a w drodze powrotnej oczywiście kupiłam sobie dwa opakowania lodów tak na zapas niech leżą 

do 5 marca już niedługo
u mnie wizyty za to teraz nabrały obrotów bo co tydzień
bo co tydzień będzie usg i ktg 
Zaraz spakuję chyba torbę do szpitala...Ja po wizycie i jestem troche załamana :-(
Wyszło mi białko w moczu- jutro mam powtórzyć badanie.
Ciśnienie 130/95. A do tego wszystkiego zaczęły mi puchnąć dłonie i stopy. Moja ginka powiedziała, że te trzy objawy mogą świadczyć o zatruciu ciążowym. Mam teraz powtórzyć mocz, kontrolować ciśnienie 4 razy dziennie. Jeśli nic się nie zmieni to będę musiała położyć się do szpitala w celu dalszej diagnostyki.
Teraz to naprawde mam stresa.Zaraz spakuję chyba torbę do szpitala...