Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
obawiam sie ze porzadna chusta tkana min 150 zł kosztuje...blueberry77 ta chusta jest super. ciekawa jestem ile kosztuje i gdzie można taką kupić, bo na allegro roi się od różnych chust ale cenowo nie wiem jaką wybrać - max do 100 zł.Czy trudno nauczyć się taką chustę owijać dziecko?
co do chrztu to my robimy go zuzi na początku czerwca. Miał być w maju ale okazało się, że skoro nie jesteśmy z narzeczonym małżeństwem to musimy załatwić w USC akt zupełny urodzenia małej. Nie wiem po co Kościół stwarza takie problemy z tym chrztem. Ciekawe ile zechce za takie chrzciny,podobno daje się teraz co najmniej 100 zł księdzu ...
mnie kasiadz "przy okazji" slubu chcial bierzmowanie wcisnac 
kurcze tez nie kumam o co chodzi bo tez dostaje inaczej... tylko ze ja w druga strone bo ok 350zł wiecej niz na ostatnim l4 a przeciez srednia z tego samego okresu. nie jestem pewna jak sa odprowadzane składki... dronka wyjasnilas juz ta sprawe?Dziewczyny jak wygladaja wasze pensje na macierzynskim?? bo u mnie pensja jest nizsza niz normalnie o prawie 300zl!!!!!!!!!!!! Fakt w marcu nie wiem z jakiej racji dostalam o 300wiecej w pensji a urodzilam 29marca i sadzilam ze to jakis bonus z okazji narodzin czy cos ale teraz jak mam mniej to mam ochote tam rozpierduche zrobic!! ale moze zorientowali sie ze w marcu za duzo przelali i teraz to wyrownali-bo wiadomo nigdy nic za darmo nie daja:/ a jak u was??
Czy to nie za szybko?no ja się upewnilam ,ze nie jestem nienormalną i wyrodną matką.Poczytalam styczniówki i ich wątek o karmieniu dzieciątka,no i tam jest wiele takich nienormalnych wyrodnych matek jak ja,które nie trzymaj sie schematów.Jak to dobrze nie byc jedyną.
Słuchajcie, a moja gwiazda dzisiaj jak ją między 2 poduszkami polożyłam na łóżku, to mi się z brzuszka na plecy przekręciła. Normalnie szokCzy to nie za szybko?
A jak herbatkę daję, to też na przefiltrowanej kranówce.
candy a jakie witaminki dajesz maluszkowi? Moja miała takie problemy na cysiu, jak codziennie dostawała Vita D w kapsułkach, lekarka kazała podawać co 3 dni i problem zniknął. Za duża dawka tej witaminy też może działać w ten sposób.
No niestety, kosztuje prawie 200 zł ta przyjemnośćblueberry77 ta chusta jest super. ciekawa jestem ile kosztuje i gdzie można taką kupić, bo na allegro roi się od różnych chust ale cenowo nie wiem jaką wybrać - max do 100 zł.Czy trudno nauczyć się taką chustę owijać dziecko?
. Ta moja to jest Bebelulu Rapalu, ale są też inne równie dobre - np. Nati, Lenny Lamb, Polekont. Może poszukaj na Allegro używanej chusty którejś z tych firm. Zwróć tylko uwagę, żeby to była chusta tkana, a nie elastyczna.