Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wlasnie ja tez bym sie obawiala jak to dziala na bobaska, czy czasem nie jak fale od USG? Bo jesli tak to nie bede go torturowac codzienie najwyzszymi dzwiekami fortepianu (dla jego ucha tak to jest ponoc slyszalne)
Widzę, że ranne ptaszki z Was;-) Ja dziś nie mogłam spać i po 7 wstałam a to dlatego, że za naszą kamienicą remontują ulicę i od rana hałas jakich mało
Co do mierzenia tętna płodu w domku.. hmm ja bym się bała, ze mogę dzidzi zaszkodzić takim częstym słuchaniem jej serduszka. W sumie to nie wiadomo jak te fale działają na dzidziusia.. wolę go nie stresować
Dziewczyny a myślałyście o szkole rodzenia?
RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA Strona główna
Ja się zarejestrowałam i oglądałam już wszystkie odcinki
![]()

Witam
Co do sluzu, też mam go dużo, jak byłam u gina. to powiedziała, bo to był żółty śluz, że to od krwiaka. Teraz biorę douphaston i jest go trochę mniej, ale cały czas mam wrażenie jakby było mokro.
Co do tego detektora, fajna sprawa. Ale jak mówicie, a raczej piszecie że to może być szkodliwe, to juz sama nie wiem. A zresztą mój M pomyślałby że chyba zwariowałam
od dziś biore duphaston i zobaczę co z jego ilością..oby było mniej bo mam wrażenie że leci ze mnie ciągle..ale wole ze to upławy niż krew
ale te detektory nie mają żadnych atestów, nie są rekomendowane przez żadne IMiD ani nawet nie spałniją żadnych norm...dlatego mimo że dobrze słuchać serduszka dzidzi to nie wiadomo tak naprawdę jak one wpływają na dziecko
dlatego wydaje mi się że nie nalezy dać sie zwarwiawać, bo pewnie każda z nas gdyby było to możliwe kupiłaby na allegro usg i codziennie sprawdzała jak maluch rośnie:-)