madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Te pryszczyki juz schodza,pokazałam mojej szwagerce i mówiła ze to potówki,takze nie musze jechac do lekarza,oby to było to.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no już byłam z nim u pediatry i pepti przepisał,
a on w ogóle nie chce jesc![]()
Ja mam np herbatkę Humany i na niej jest napisane, że dzieci ze skazą nie mogą jej pić, bo jest słodzona laktozą. Ale np Hipp już można dawaćMarry zaraz sprawdze herbatki, ktore podaje Alkowi, bo ciagle cos mu wychodzi, a nigdy by mi do glowy nie przyszlo, ze w nich moze byc bialko![]()
Musisz mu przez jakiś czas mieszać z mlekiem, które pił do tej pory. Np zacznij w proporcji 4:1 (4 starego 1 jedna Pepti) itd.no już byłam z nim u pediatry i pepti przepisał,
a on w ogóle nie chce jesc![]()
Ja w trakcie pierwszego okresu byłam okropna. Takie nerwy miałam, dobrze, że mój P taki wyrozumiały.
No ja mam nadzieję, że to to. Chyba że po prostu jestem taka cholernie wściekła na wszystkomnie tez przed pierwszym cholera trzaskała![]()
Ja mam podobny problem jak Candy, tylko nie z mlekiem,a suchą skórą. Mała ma taką suchą skórę na nóżkach, rączkach a na pleckach to normalnie są takie popękane bąble, mimo,że myję ją w emolium i nacieram balsamem. Skóra też łuszczy się za uszkami i szyjce troszkę. Byłam u pediatry to powiedział, że to nic takiego,że skóra dziecka jest delikatna i się przyzwyczaja. Nie wiem co robić...
ohh jak Wam dobrze!! Udanego wyjazdudziewczyny życzę wam miłych i przyjemnych dni bo my od jutra na kilka dni wybieramy się do krynicy morskiej eh jak fajnie doczekać się nie mogę papa![]()