Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może synusia będziesz miałahihi ...
a Ja słodkości i słone często na raz , np. snaki + mleczko w tubce![]()
Muszę was opuścić dziewczyny. Poroniłam w nocy naszego Oliwierka. Na ostatnim USG pokazał się w całej okazałości...
Było mi bardzo miło tu pisać, wszystkie jesteście bardzo sympatyczne. Życzę wam, abyście urodziły zdrowe dzieciaczki i miały z nich wiele pociechy.
Za 3 miesiące dostanę zielone światło.
Nikomu tego nie rzyczę, nawet największemu wrogowi.

widac nigdy nic nie wiadomo a los nigdy nie jest sprawiedliwy... ehhh :-( ale ze ty agnes nie w szpitalu tylko w domu ?? mojego bylego bratowa to w 4 miesiacu jak poronila trzymali 3 dni w szpitalu jak ja wyczyscili dobrze zeby zobaczyc czy wszytko z nia w porzadku... ale w domu pewnie przy kims bardziej sie dochodzi do siebie . naprawde bardzo mi przykro moj jeden aniolek jeden z blizniaczkow tez odszedl niedawno :-( bardzo przezywalam kilka dni ale pozniej gdyb nie dziewczyny z forum i znajomi nie zrozumialabym tego ze lepiej ze to teraz sie stalo niz jak by sie urodzil i by cierpial bardziej i ty rowniez... trzymam mocno kciuki i powodzenia.
no a ja po 7 godzinach jak wracam do domu to nie czuje sie najlepiej nogi i stopy mnie bola i padnieta jestem jak nie wiem a z koleii z drugiej strony w domu siedziec sama nie mam ochoty ehhh co tu robic 
kurcze zdolowana jestem po tym wszystkim... :-(Muszę was opuścić dziewczyny. Poroniłam w nocy naszego Oliwierka. Na ostatnim USG pokazał się w całej okazałości...
Było mi bardzo miło tu pisać, wszystkie jesteście bardzo sympatyczne. Życzę wam, abyście urodziły zdrowe dzieciaczki i miały z nich wiele pociechy.
Za 3 miesiące dostanę zielone światło.
Nikomu tego nie rzyczę, nawet największemu wrogowi.