reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

marti8 wszystkiego naj
niespodzianka.gif
specjalnie dla ciebie :)

mnie wczoraj strasznie bolala glowa jejku nic nie pomagalo spalam i spalam i co sie obudzilam bol a boje sie brac tabletki i sie meczylam :( na szczescie wieczorem przeszlo :)

W nocy sie krecilam z boku na bok i zas dzisiaj dzien do niczego taka chodze wczorajsza .
za oknem sloneczko swieci ale chlodno .

tesciowa jutro zas jedzie do polski i kupi mi platki mydlane do prania dla dziecka bo podobno najlepsze i dzieci nie maja uczulen :) niech kupi ze 3 opakowania zobaczymy :)

od jutra smigam do pracy nareszcie bo w domu idzie wariata dostac .
dzisiaj odebralam paczke z tymi 11 zabawkami dla dziecka sa tam same fajowe rzeczy takie dla malenkich dzieci :) i jedna ta maskotka z pozytywka ,puszczam malej i przykladam do brzuszka i czuje jak tam sie porusza tak delikatnie mnie smyra :)

moze potem pojde do miasta przydalby sie jakis sweterek ciazowy moze po lumpkach polaze i cos wynajde :)

reklama
Jeśli chodzi o pranie, to ja póki co poprałam wszystko w Loveli białej (kosztował 20,20zł za 1,8 kg). Potem zobaczę. Trochę sie obawiam, bo ja mam straszne problemy ze skórą i prawie nic nie mogę używać i boję się, że z Dzidziolkiem też tak może być. Ale się okazę.

Marti - wszystkiego najlepszego, donoszenia do terminu i pięknego, zdrowego Dzidziolka :tak:

witajcie mamauśki

u nas powoli się kulamy do przodu

dziś ważny dzień mamy usg połókowe u jednego z najlepszych specjalistów w Bydgoszczy i wierzę, ze nie potwierdzi sie teoria o wodogłowiu małego

bardzo się boję a do 18 jeszcze tyle czasu....

trzymajcie kciuki dam znac:tak:

marti najlepszego:-D

A wiecie wogóle...mi sie coś takiego zrobiło przy zgięciu kolana.. takie kreski jakby czerwono bordowe żyłki..tak z tyłu od srodka nóg nad zgieciem w kolanie.. brzydko to wyglada:( I pewnie to żylaki.. :( Są jakies masci na nie?

.

Ja niestety mam i mi się coraz bardziej powiększa. Powiedziałam to swojej gin. Przepisała mi drogi lek Detralex, ale go nie kupiłam, bo uważałam, że te moje żylaki jeszcze nie są takie złe, a opinie na temat brania w ciązy w necie były różne. Powiedziałam na następnej wizycie, że uważam, że nie potrzebuję takiego leku. Poradziła mi kupić Cyclo 3 fort. Nawet w którymś magazynie o dziecku o tym leku pisało. Niestety też do tanich nie należy. W przyszłym tygodniu idę do apteki po witaminki to się zapytam o zamiennik. W necie znalazłam Varxinal, ale nigdzie nie pisało, czy można go brać w ciąży. Poza tym smaruj nogi żelami z wyciagiem z kasztanowca np. esceven, w ciązy można je stosować.

marti- Wszystkiego najlepszego!!!!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry