reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kurdę ale się porobiło z młodą_mamusią, dobrze że jednak pojechał na IP. Trzymam za nią kciuki, ale jak to już 35 tydzień to już niedługo i będzie mogła urodzić.

reklama
Cale szczescie ze jej to zatrucie ciazowe w odpowiednim czasie wykryli, to juz 35 tc wiec nie jest tak zle . Dobrze bedzie :)

Tabasia kalendarzowa wiosna to chyba 21 marca , no chyba ze ja czegos nie wiem :sorry2:

My dzis bylismy u mojego taty na imieninach, nie nadaje ja sie juz na zadne imprezki, nawet te rodzinne

Czy Wam tez jest tak ciezko momentami oddychac ? Moj malz to sie ze mnie smieje ze ja symuluje ale mi momentami powietrza brakuje, moj dzidz jest chyba jeszcze bardzo wysoko, przynajmniej tak go czuje, moze jak sie obnizy bedzie mi latwiej.

Buziaki,ide spac.

xXxIzuLQaxXx no nie jesteś sama jeśli chodzi o zgage :tak: ja mam codziennie, najgorsze jak kłade się spać pali strasznie przełyk :szok: a dzisiaj to dopiro popali bo własnie byliśmy ze znajomymi na jedzonku i zpałaszowałam sałatke ale z dużą ilością sosu majonezowego :-) będzie jazda
A cio do leków to mój tez ostatnio przepisał mi jakieś globułki dopochwowe, chociaż twierdzi że wszystko oki ale tak zapobiegawczo :confused:

Co do pieniążków to u nas ja trzymam kaske :tak: dla bezpieczeństwa mój mąż niestety jest maniakiem elektronicznym i kasa jakoś się go nie trzyma. Jakby to on trzymał kase to raz dwa by przetracił a potem byśmy stół gryźli :-D

Daria_b525 mam taki sam ból jak ostatnio byłam u gina to stwierdziła że prawdopodobnie dzidzia na naczynia albo nerwy uciska i stąd ten ból ;-)

Czarnuszka88 spokojnie bez nerwów :tak: widocznie teściowa nie przemyślała sprawy, moja też jest taka - strach będzie jej pod opieke dzidzie zostawić bo oni nie patrzą czy jest brudno czy czysto a niech się bawi

mag007 spokojnie mój też nie ma zapału do robienia zakupów ;-) twierdzi że nie potrzebne albo czas jeszcze. Naszczęście chociaż wozi mnie po sklepach ale jak patrze na jego znudzoną mine to mi się odechciewa i jeszcze mnie pogania :wściekła/y:

O kurcze ciężko wszystko nadrobić :tak:

Tabasia kalendarzowa wiosna to chyba 21 marca , no chyba ze ja czegos nie wiem :sorry2:
W Irlandii kalendarzowa wiosna zaczyna sie wlasnie 1 lutego :-)
A 21 marca urodzi sie Alexik :-D ...oby...

Tabasia- wózek spoko, nam się podoba :tak:
dziś było przyjemnie- mam nadzieję, że wiosna przyjdzie szybko! :tak:
A moge zapytac ile za niego zaplaciliscie wraz z kurierem?
Ogladalam te wozki i podobaly mi sie, szkoda tylko, ze nie na zywo...
Bo ja mam wlasnie taki dylemat, ze boje sie zamawiac w ciemno przez allegro badz ebay, wolalabym najpierw pomacac :sorry2:

w Irlandii zaczynamy z wiosną od 1 lutego :tak:

a to Wam dobrze :-)

Ja pamietam jak w tamtym roku bylam w Angli jakos pod koniec marca kilka dni to Angole juz z krotkim rekawem chodzili a w Pl byla taka pizdziawa ze szok

u mnie narazie to jest tyle sniegu i taki mroz jakbym na Syberi mieszkala

Nadrabiam, ale jakoś końca nie widać, więc pisze, bo zapomnę później.

haha to sie ciesz ze masz jakiesc pytania- u nas wychodza z załozenia ze z całego materiału ze studiów moga pytać bo to przeciez egzamin mgr. nawet nie mam pojecia o co moga pytac :baffled:
I wierz mi, że chciałabym miec tylko jeden podrozdział do napisania- mam tylko jeden rozdział w którym musze jeszcze poprawki zrobic a 2 kolejne, wstep i podsumowanie nie istnieja :dry:

A co studiujesz jak można zapytać? Bo ja studiowałam na Uniwerku Ekonomicznym, tyle że zamiejscowo, ale broniłam się też we Wrocławiu. I właśnie ta obrona mi spedzała sen z powiek (że nie wieadomo o co mogą pytać), no i mój promotor w sumie także. Wszystko mi odrzucał, ja chyba za ambitna dla niego byłam z tą pracą :-D

reklama
Ale znowu miałam nadrabiania...;-)
Wcinam musli z mleczkiem i już czuje że bede cierpieć w nocy no ale co ja moge na to poradzić ze dostalam taka strszną ochote hehe
Dzisiaj czuje że przecholowałam. Byliśmy na urodzinkach mojego Chrześniaka i faktycznie tak jak już, któraś z was pisała takie imprezy nie są na mnie:-:)-:)-( Siedziałam w niewygodnej pozycji, brzusio mi sie napinał...ahh
Jutro M idzie do pracy ale na obiadem jedziemy do moich rodziców i tam to juz jak u siebie. Moge leżeć ile chce. I zostaje tam na noc:tak:Bo M idzie do pracy na nocke.
Mama zadzwoniła do mnie że we wtorek przyjdzie przesyłka z Niemiec na ich adres z wózkiem i nosidelkiem i paroma rzeczami dla nas:happy2::happy2::happy2: już nie moge sie doczekać!!!!
kamilka a biezesz żelazo? Czasami się tak zdarza przy łykaniu żelaza. Ale obserwuj i w razie czego kontaktuj sie z lekarzem!!
czarnuszka ja też pływam że tak powiem. Przy co drugim oddawaniu moczu zmieniam wkładki. Moja wydzielina jest bez zapachowa ale dostałam znowu inny lek dopochwowy ale on mnie uczulil. Tzn po zaaplikowaniu na noc rano czułam pieczenie prawie wszystkiego w tych okolicach...blee i odstawiłam. Od jutra zaczne znowu brać Nystatyne bo mam w domku i zobaczymy.
Biedna młoda mamuśka1. Kurcze powiem wam szczerze że jak tak sie słucha (czyta) jak czasami traktują ludzi w służbie zdrowia to aż mi wstyd sie przyznawać do mojego zawodu mimo że ja sobie w tym względzie nie mam niczego do zarzucenia.
Kurcze wiecie co? Moi rodzice są niesamowici. Mam załatwia z pracy pozyczke i będziemi mieli na spate kredytu na mieszkanie na 2 miesiące. A to własnie nam bedzie brakowalo..ahh jak dobrze że ich mamy!!:happy2:
Kochane ja lece spa. Jestem wykończona. Ide sie umyć i do łóżeczka. M jeszcze gra w Play station ale mnie to już nie interesuje hehe. Bo on zawsze mówi "zaaaaaaczekaj na mnie chwilke...jeszcze jeden meczyk" a ja potem spie na kanapie i jak przechodze do łozka to sie rozbudzam. Dzisiaj koniec z tym hihi :-) Buziaki i spokojnej nocki wam życze!!:happy2:

Do góry