reklama
peperka
Fanka BB :)
candy: moj pije 6 razy na dobe po 150 ale jak bym mu dawala to i po 200 by wypijal, ale on to zarlok i grubasek, 8 kg ma. jak konczy sie butla to zaczyna plakac, chociaz zaraz mu przechodzi 
moze cos innego sie z synkiem twoim dzieje, moze jakies badania dodatkowe trzeba zrobic? a moze sprobuj podawac mu juz inne jedzenie - kaszki, sloiczki. moze to mu posmakuje?
ja swojemu probowalam podac jablko ze sloika i wypluwal. ale jak sama sprobowalam, to sie dziwie jak ma dziecko chciec to jesc jak to takie cholernie kwasne. nie mogli ze slodszych jablek zrobic?
moze cos innego sie z synkiem twoim dzieje, moze jakies badania dodatkowe trzeba zrobic? a moze sprobuj podawac mu juz inne jedzenie - kaszki, sloiczki. moze to mu posmakuje?
ja swojemu probowalam podac jablko ze sloika i wypluwal. ale jak sama sprobowalam, to sie dziwie jak ma dziecko chciec to jesc jak to takie cholernie kwasne. nie mogli ze slodszych jablek zrobic?
Mój pije po 180 i nigdy nie zostawia pustej butli,waży 7100 i też chwilowo larmo robi.
Porobiły mu się pod paszkami i brodą odparzenia miała tak któraś z Was u swojego dzieciaczka?Nie ubieram go grubo w samym body śmiga jak jest ciepło-to skąd to dziadostwo?
Porobiły mu się pod paszkami i brodą odparzenia miała tak któraś z Was u swojego dzieciaczka?Nie ubieram go grubo w samym body śmiga jak jest ciepło-to skąd to dziadostwo?
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Mój też ma odparzenia pod paszkami. Smaruję oliwką, ale czasem zapomnę, albo nie mam jej pod ręką po kąpieli... Pod broda nie ma może dlatego, że maniakalnie smaruję buzię i szyjkę kremem oilatum.
candy mój kuzyn ma 4 miesięczne bliźniaki, córeczka urodziła się dużo większa od brata i szybko puścili ją do domku (mały musiał być dłużej w szpitalu bo urodził się poniżej 2kg). Marta zawsze przodowała nad Michasiem o jakiś 1 kg, a od 3 tyg. nie wiadomo co się stało z małą nie chce jeść mleka. Na początku jadła coraz mniej, a teraz przez półtorej godziny karmienia (takie cyrki im robi) jak zje 50ml to dużo:-( Próbowali już chyba każdego możliwego mleka i nic, mała krzywi się i nie chce jeść. Przestała im przybierać, tak że brat ją już praktycznie dogonił. Obecnie mają zleconych szereg badań, czekają za wynikami krwi. Także Candy oby u Miłoszka nie było podobnie ale lepiej przejdź się z nim do lekarza.
ionka
Fanka BB :)
może niedokładnie wytarłaś go po kąpieli? pamiętam, jak kiedyś O. się darła i tak szybko-szybko wytarliśmy ją i ubraliśmy, a na drugi dzień miała czerwone paszki
a pod bródką- może mu mleko zacieka?
bepanthen działa cuda
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Mój tez ma odparzenia pod bródką i paszkami robie oliwką i czasem mascią posladkową.A ja sobie z mezuniem piwko pijemy.Mezulek gaworzy sobie z Bartusiem.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Moje ancymony już śpią od 2 godzin. Na szczęście 
Dzisiaj prawie 6 godzin na polu spędziliśmy - do południa w wózku, po południu w chuście
Już się nauczyłam A. wyciągać z chusty i wkładać bez lustra, więc mogę go bez problemu nakarmić w trakcie spaceru.
Dzisiaj prawie 6 godzin na polu spędziliśmy - do południa w wózku, po południu w chuście
reklama
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
candy moja dzisiaj piła po 50 ml, nie wiem co się dzieje mleko te same, więc może coś ją boli, herbatki przez cały dzień wypiła 20 ml!! Prawie nic. Po za ty, zapomniałam napisać, mąż pojechał po tą maść na obrzęk po szczepieniu, farmaceutka powiedziała, żeby nie smarować jej rączki, że jest za mała i może ją "popalić" kazała robić zimne okłady, zaczerwienie zeszło, ale żyłka nadal jest obrzęknięta.