Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie pracuje mnie wiecej o 3 mca ciazy nie pamietam dokladnie od kotrego tyg. Ale to tylko dlatego, ze na poczatku ciazy bylam strasznie slaba i nie mialam sily wstac z lozka a w pracy musialabym byc caly dzien na nogach. Potem juz sie lepiej czulam ale gin poiwedzial ze zwolnienia mi bedzie pisal juz do konca i tak zostalo.
gdzieś od połowy września
..ale też 8 godzin za biurkiem

) no i w ogole jakies wyjscia ustalac wczesniej z niania czy kims innnym kto zostalb yz dziekciem. No i jak sie wychodzi to tez juz o mega szalenstwach mowy nie ma bo przeciez nazajutrz trzeba sie zajac dzieckiem 

no, dziwne. tez sie zdziwilismy ze az tyle kaza czekac.
no i 11 - w czwartek jedziemy na kontrole sluchu. Wasze dzieciaczki mialy?
a w szpiytalu nie mieliscie takiej kontroli???? ja przy Jasiu mialam (tzn. on mial) i tak icertyfikat mu wkleili do ksiazeczki zdrowia. To bylo badanie dzieki WOSP bo kilka lat tem upameitam sama ze zbierali pieniadze na takei urzadzenia - myslalam ze to w kazdy mszpitalu rutynowo robia po urodzeniu.
Poza tym jednak troche lyso byloby jakby mi wody odeszly - dzieci bylyby w szoku chyba ze sie pani zesikala![]()